'Pikseli'

VIDEO Što bi se dogodilo da videoigre – OŽIVE?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovog ljeta u kina dolazi prava akcijska komedija kakvu još nismo imali prilike vidjeti!

Riječ je o filmu PIKSELI u kojem su glavne uloge ostvarili Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Josh Gad i zvijezda televizijske serije 'Igra prijestolja' Peter Dinklage!

Pogledaj i ovo showbuzz Imamo dobitnike Stižu 'Starci 2' - Još luđi i bezobrazniji od prethodnika!

Film je režirao Chris Columbus, priznati redatelj koji nam se do sada predstavio s hitovima 'Sam u kući' i prva dva nastavka serijala o Harryju Potteru. Akcijska komedija PIKSELI u domaća kina stiže sredinom srpnja!

Shah Rukh Khan počeo snimati film 'Fan' u Dubrovniku

Radnja filma

Nakon što pogrešno protumače video prijenos arkadnih igrica kao objavu rata, intergalatički vanzemaljci napadnu zemlju koristeći igrice kao modele za svoje raznolike napade. Predsjednik Will Cooper (James) prisiljen je pozvati svog najboljeg prijatelja iz djetinjstva Sama Brennera (Sandler), prvaka u video igricama iz 80-ih koji se sada bavi instalacijom kućnih kina, a koji mora predvoditi tim starih igrača (Dinklage i Gad) kako bi porazili vanzemaljce i spasili planet Zemlju. U toj bitci pridružit će im se i poručnica Violet Van Patten (Monaghan) specijalistica za nabavku jedinstvenih oružja kakva su igračima potrebna da bi porazili izvanzemaljce.

Akcijska komedija PIKSELI svojom neobičnom radnjom i do sada neviđenim specijalnim efektima svakako će privući sve one poklonike starih arkadnih video igara poput Pac-Mana koji je – za razliku od svoje video igrice – ovdje praktički glavni negativac. Glumačka postava sačinjena od najboljih komičara današnjice osigurava vrhunsku zabavu, a sigurna redateljska ruka Chrisa Columbusa pravi je dokaz da se radi o jednom od potencijalno najvećih ljetnih hitova ove godine!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene