Uskoro svadba

Raskošna zabava! Lijepa Izabel oprašta se od djevojačkih dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabel Andrijanić odvela je prijateljice u Dubrovnik kako bi s njima proslavila skorašnju svadbu. Objavila je fotografije i na svom Instagramu.

Prelijepa Izabel Andrijanić oprašta se ovih dana od djevojačkih dana. Naime, djevojka planira skorašnju svadbu s nogometašem Mateom Kovačićem pa je sa svojim najboljim prijateljicama organizirala djevojačku zabavu. Čak tjedan dana cure su se zabavljale u Dubrovniku, gdje su uživale u svim blagodatima ljeta, mora i luksuza.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 4 mali medenjak! Izabel Kovačić javila se sa skijanja, ali sin Ivan je ipak prava zvijezda ovog obiteljskog zimovanja!

Svoj provod zabilježile su i na Instagramu, gdje je Izabel otkrila da se oprašta od solerskih dana. Mateo Kovačić i Izabel planiraju svadbu ovog ljeta, no datum i lokacija nisu poznati. Nogometaš Real Madrida djevojku je upoznao prije sedam godina, i to u svojoj župi u Sesvetskim Selima. Ona je pjevala u župnom zboru, a on ministrirao pa su ubrzo započeli vezu. Danas planiraju svadbu i žive zajedno u Španjolskoj, gdje je Matea odvela nogometna karijera.

 

#squadgoalz #despedidadesoltera

A post shared by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene