Zgrožen

'Rozga je zadala je*** udarac festivalu i kolegama svojim nastupom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Ne razumijem zašto nije prijenos prekinut, kad je režiser vidio da ona ne pjeva nego samo pleše', zgroženo je ustvrdio Ivica Propadalo.

 Jelena Rozga je tijekom ovog vikenda nastupila na CMC festivalu nakon kojeg su svi pričali o tome da je zaboravila pjevati na playback, reagirao je i glazbenik Ivica Propadalo iz Teške industrije i to na svom Facebook profilu.



>> Jelena Rozga: ' Zaboravila sam otvarati usta, bilo mi je tako lipo'

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

'Jelena Rozga je je*** udarac zadala CMC festivalu, a Boga mi i svim svojim kolegama... Naime, festival već duže vrijeme ide na playback. Oni koji znaju svirati i pjevati baš to ne vole. Pogotovo bendovi. Ali zbog publiciteta i velike gledanosti prisiljeni su na taj kompromis. CMC festival je Jeleni dao nezapamćen publicitet, kako pri reklamiranju festivala tako i na samoj završnici dodjelivši joj i neko priznanje. Koje i zašto moram priznati da ne znam... Ne ulazim je li trebalo nekoga na revijalnom festivalu glorificirati ili ne, ali treba priznati ona je u ovome trenu velika zvijezda... Ne razumijem zašto nije prijenos prekinut, kad je režiser vidio da ona ne pjeva nego samo pleše. Ja kao član benda Teška industrija na čelu sa našim vokalom Leom i jednim od najboljih gitarista u regiji Vedadom Hadžiavdićem smo posramljeni jer smo glumatali da sviramo i pjevamo. Mi i naš drug Kemal Monteno izveli bi majske kise 'IN LIVE UŽIVO' deset puta bolje, kao i većina izvođača tamo prisutnih, da smo dobili tu priliku. Svi smo prihvatili te uvjete, i tako se trebamo ponašati... Draga Jelena taj gaf ti možeš izvesti na svom koncertu, ali ne i našem zajedničkom. Nadam se da će se CMC oglasiti u povodu ovoga incidenta. Kolegijalno ovo nije bilo u redu', napisao je Ivica Propadalo.

Podsjetimo, Jelena je nakon nastupa dala izjavu inMagazinu te je priznala kako je zaboravila otvarati usta te se praviti da pjeva dok ide playback. 'Zaboravila sam na sve, tako mi je bilo lipo, što je najgore, zaboravila sam otvarati usta, pjevati. Žao mi je. Imam jedan mali problemčić, nisam navikla pjevati na playback, zaboravila sam jedan dio pjesme, a što ćeš, dešava se. Na festivalu će biti teže jer je sve uživo, neću moći zaboraviti pjevati. Jako se radujem, a u drugu ruku se bojim jer želim da to bude show koji će se dugo pamtiti', izjavila je Jelena.

Što vi mislite, je li Ivica pretjerao ovim statusom na Facebooku?
 

Mislite li da je Ivica Propadalo pretjerao?

  • Ne mislim, sve je argumentirao
  • Malo je pretjerao, nema potrebe za vulgarnim izrazima
  • Pa što ima veze, Jelena je imala dobar nastup!
  • Ako su svi pjevali na playback, ne mora napadati Rozgu

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene