457366
457366
457366
457366
457366

SLUČAJ NARUKVICA Skupi nakit seksi Ivanke Trump razbjesnio Amerikance

  • , 17.11.2016., 07:56
  • Autor:
  • komentara

Ivanka Trump našla se na meti američkih medija. Očevu kampanju je, prema njihovim ocjenama, iskoristila za vlastiti posao.

 
 
 
 
Ivanka Trump (Foto: Getty)
Ivanka Trump (Foto: Getty)

Ivanka Trump izazvala je skandal u američkim medijima te se našla na meti oštrih kritika. Naime,Ivanka se u prvom intervjuu Trumpovih nakon izbora pojavila noseći skupocjenu zlatnu narukvicu koju je sama dizajnirala, a zatim ju je njezina tvrtka počela reklamirati. Obitelj se pojavila u emisiji "60 minuta" na CBS-u, a voditeljici je Ivanka otkrila hoće li se angažirati u administraciji Bijele kuće. Odmah je demantirala te navode i rekla da će se tamo pojavljivati isključivo u ulozi kćeri.

Ivanka Trump (Foto: Getty)

Nakon što je uglađena Ivanka odradila intervju, PR njezine tvrtke poslao je američkim medijima priopćenje u kojem su naveli da je Trumpova kći nosila svoju omiljenu narukvicu iz kolekcije Metropolis.

Ivanka Trump (Foto: Getty)

Nakon tog poteza, mediji su počeli s optužbama da je Ivanka očevu kampanju i medijsko pojavljivanje iskoristila za marketing vlastitog posla. Narukvica košta poprilično puno, skoro 75 tisuća kuna, što je još više razbjesnilo Amerikance. Uvjereni su da će sada Ivanka zbog očevog mandata zaraditi još više novca, a sve zbog besplatne reklame.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se