Bez make up-a

Seksi Ivana šeta špicom: Dikanova atraktivna crnka i dalje uživa u Zagrebu

Ivana Stanojević (FOTO: Facebook) Ivana Stanojević (FOTO: Facebook) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Stanojević (FOTO: Facebook) Galerija

Ivana Stanojević prošetala je zagrebačkom špicom u crnoj krznenoj bundi. Iako glamurozno odjevena, Ivana nije na licu imala pretjeranu šminku. A čini se da joj niti ne treba.

Zgodna Beograđanka Ivana Stanojević i dalje boravi u Zagrebu. Uhvaćena je nedavno u šetnji špicom, kada je nosila crnu krznenu bundu i luksuznu torbicu. Nije na licu imala previše šminke, no i dalje je izgledala atraktivno. Mlada djevojka u Zagrebu boravi tijekom blagdana, koje je provela u društvu Josipa Radeljaka Dikana.

Pogledaj i ovo Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Ma golupčići! Dikan se ne odvaja od svoje nove partnerice, u romantičnoj šetnji pali su i nježni dodiri, a njihovi izrazi lica sve govore!

U njegovom obiteljskom domu provela je Božić, a u Zagrebu je dočekala i Novu godinu. Iako se o njihovom odnosu počelo pričati već ljetos, ovih dana je stigla potvrda ljubavi. S Ivanom se Dikan pojavio i na dodjeli jedne glumačke nagrade, gdje su pozirali s širokim osmijesima. Tamnokosa ljepotica uživa u Zagrebu, barem ako je suditi po njenom Instagram profilu.

Ivana Stanojević (FOTO: Facebook) Ivana Stanojević (FOTO: Facebook)

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene