Otišla u Miami

FOTO Hoće li naša ljepotica osvojiti svijet?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Mišura, Miss Universe Hrvatske otputovala je na svjetski izbor Miss Universe 2014. koji se održava u Doralu u Miamiu. Otkako je postala misica lijepa Ivana marljivo se pripremala za najprestižniji izbor ljepote u svijetu, pa se nada i dobrom plasmanu.

Jedan dan s Miss Universe Ivanom Mišurom – pogledajte kako se priprema za Miami

Pogledaj i ovo Shanaelle Petty, Marijana Rupčić i Marijana Kužina (Foto: PR) Koja čarolija Najljepše Hrvatice uhvaćene u privatnim trenucima: Ljepota i raskoš u kojima i one uživaju

Ivana Mišura na put je ponijela čak nekoliko velikih kofera prepunih casual, koktel i večernjih haljina Vesne Spose, branda iza kojeg se krije dizajnerica Vesna Pretković, poslovna odijela i smoking koja su posebno za nju napravili Krateks u suradnji s Kotkom, desetak pari Baldinini cipela i brojne druge atraktivne stylinge.

Čim dođe u Miami našu Ivanu, kao i ostalih 88 ljepotica iz cijelog svijeta, očekuju brojne aktivnosti koje postavlja Miss Universe organisation; snimanje službenih fotografija, video razglednice, preliminarno natjecanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama na kojem se bira Top 15 polufinalistica, intervjui te uvježbavanje koreografije.

Vrhunac glamuroznog izbora, koji je u vlasništvu američkog milijardera, poduzetnika Donalda Trumpa, biti će spektakularno finale koje će se održati 25.siječnja i tada će aktualna Miss Universe Maria Gabriela Isler iz Venecuele okruniti svoju nasljednicu, 63.Miss Universe u povijesti.

U kakvim će haljinama naša misica zabljesnuti u Miamiu pogledajte u ekskluzivnoj fotogaleriji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene