zanimljivo ime

Slavlje u obitelji! Ivana rodila pa se pohvalila prinovom: "Moju radost je teško opisati"

Ivana Marić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell) Ivana Marić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell)

Ivana Marić na svijet je donijela svoje drugo dijete. Djevojčici se najviše razveselila starija sestrica Vita Marija.

Pjevačica Ivana Marić trenutno proživljava najsretnije trenutke svog života. U nedjelju je na svijet stigla njezina druga djevojčica zanimljivog imena. Ponosni roditelji, ali i starija sestrica prinovi su nadjenuli ime Vera Monika.

Pogledaj i ovo Ivana Marić - 2 Kupila ju je Pjesme se ne događaju slučajno, a upravo je novi singl Ivane Marić dokaz tome!

"Toliko sam zaljubljena zadnja 2 dana da se zaista nisam stigla ni sjetiti društvenih mreža, objava postova i sl. Moju radost, zahvalnost, sreću i zadovoljstvo teško je opisati, Bogu hvala. No, bit će vremena za to...zasad vas samo pozdravljamo ja i moja mala, crna čupavica Vera Monika!" napisala je Ivana na svom Facebooku.

Trudnoća joj nije bila bajna, naročito ne prvo tromjesečje tijekom kojeg je zbog jakih mučinina skinula 4 kiograma i završila na infuziji.  "Bilo mi je grozno, imala sam jake mučnine, i stvarno je sretna svaka žena koja ih nije iskusila. Da ih nisam prošla s Vitom, možda bih dosad rodila petero djece. U dva mjeseca smršavjela sam četiri kilograma, s Vitom šest, ništa mi od hrane ne odgovara, sve mi smrdi, sve mi je grozno, ne mogu čak ni vodu piti. Ali, hvala Bogu, postoji infuzija, pa se spasim na jedan dan, dođem sebi, odmorim se i sve ispočetka. Očito za sve dobro i lijepo u životu treba malo propatiti", izjavila je Ivana u srpnju prošle godine.

Inače, bivša pjevačica grupe Femminem sa suprugom, fotografom Vjekom Šunjićem, već ima osmogodišnju kćer Vitu Mariju koja jedva čeka da joj malena sestrica stigne kući.

Ivana Marić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell) Ivana Marić (FOTO: Goran Jakuš/Pixsell)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene