Ivana Marić

Pjevačica čeka drugo dijete: "Imala sam jake mučnine, hvala Bogu, postoji infuzija"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Marić presretna je jer čeka svoje drugo dijete. Sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem prije sedam godina dobila je kćerkicu Vitu, koja se jako veseli sestri ili bratu!

Pjevačica Ivana Marić ima lijepe vijesti. Naime, sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem čeka svoje drugo dijete. Nakon što su prije sedam godina dobili kćerkicu Vitu, sada će ponovno postati roditelji, a Vita se nada – sestri, piše Story. Da nije sve bajno, potvrdila je Ivana kada je otkrila da je u prvom tromjesječju patila od teških i jakih mučnina.

Pogledaj i ovo Ivana Marić - 2 Kupila ju je Pjesme se ne događaju slučajno, a upravo je novi singl Ivane Marić dokaz tome!

"Tek se sada osjećam donekle normalno, posljednjih sam desetak dana napokon došla sebi. Bilo mi je grozno, imala sam jake mučnine, i stvarno je sretna svaka žena koja ih nije iskusila. Da ih nisam prošla s Vitom, možda bih dosad rodila petero djece. U dva mjeseca smršavjela sam četiri kilograma, s Vitom šest, ništa mi od hrane ne odgovara, sve mi smrdi, sve mi je grozno, ne mogu čak ni vodu piti. Ali, hvala Bogu, postoji infuzija pa se spasim na jedan dan, dođem sebi, odmorim se i sve ispočetka. Očito za sve dobro i lijepo u životu treba malo propatiti", rekla je Marić.

Dugo je, otkriva Ivana, odgađala širenje obitelji zbog šoka koji se dogodio nakon što je rodila svoju kćerkicu Vitu. Naime, malenoj je bila dijagnosticirana teška srčana mana pa je bilo upitno hoće li preživjeti prve dane života. Srećom, malena se izborila za život i danas je zdravo dijete, koje uzbuđeno čeka sestru ili brata!

 

"Kamen gori val se pjeni..." Predivna žarko crvena by @nancyvjencanice #newdress #reddress

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene