Indirina nasljednica

Hoće li biti dostojna zamjena? Ivana je nova pjevačica Colonije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Producent i tekstopisac Boris Đurđević predstavio je novu pjevačicu Colonije. Indiru Levak zamijenila je 25-godišnja Ivana Lovrić.

Odlazak Indire Levak iz Colonije šokirao je brojne obožavatelje omiljene dance grupe, no unatoč razlazu s Indirom, Colonia ide dalje. Poznati producent i tekstopisac već je pronašao zamjenu čijim će dolaskom osvježiti popularan bend. Riječ je o 25-godišnjoj Ivani Lovrić s kojom je Đurđević već snimio i prvu pjesmu. "Ovo je novi početak. U bendu imamo djevojku koja je prije svega izvrsna pjevačica i jako sam sretan zbog toga", izjavio je Boris Đurđević za Story.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić čestitke samo pristižu! Pjevačica grupe Colonia podijelila je sretnu vijest, ali najvažniji detalj ipak je odlučila sačuvati za sebe!

Sreću nije skrivala ni Ivana koja je prije sedam godina iz rodnih Miljevaca preselila u Zagreb zbog studija elektrotehnike. Dolaskom u Coloniju Ivani su se ispunili snovi iz djetinjstva. "Prije svega ovo je golema čast jer je to grupa koju slušam cijeli život. To je i jako velik izazov", rekla je Ivana koja se glazbom ozbiljnije bavi proteklih pet godina.

 

Prvi ju je zamijetio Luka Nižetić s kojim je snimila i duet, a svojim talentom očarala je i Faruka Buljubašića Fayu koji ju je preporučio Borisu Đurđeviću.Pred Ivanom je kako sama kaže veliki izazov, a hoće li uspjeti nadmašiti Indiru koja je svojom karizmom i energijom postala sinonom za Coloniju, tek ćemo vidjeti. Mi joj želimo joj puno sreće da u tome uspije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene