vatreno

Pao šamar - 'Izbacila svu agresiju koju je čuvala od bivšeg dečka'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U prvim sekundama nastupa Antonio Banderas pokušava zavesti mladu djevojku koja mu opali šamar. Zavodljivu je djevojku glumila plesačica Andrea Granić.

Kako je Ivan tijekom pjesme došao do mene i gitarom počeo dizati suknju, prvotno sam ga trebala samo lupiti po ruci. Nakon nekoliko pokušaja koji i nisu bili tako dobri, Ivan je sam predložio da mu opalim šamar. Isprva sam bila dosta suzdržana. Što ako ga prejako lupim? Što ako iščupam mikrofon?'

Pogledaj i ovo showbuzz Pobjednički nastup Saša Lozar pobjednik druge sezone - rasturio kao Beyonce!

'Ali šamar mora biti jak da bi izgledao stvarno. Ivan me je kasnije ohrabrio i tražio da ga opalim što jače jer je naposljetku najbitnije da taj trenutak izgleda dobro i neočekivano. Nakon toga počela sam mu davati prave pljuske pa smo i Ivan i ja bili zadovoljni kako je to na kraju izgledalo’, objasnila je Andrea.

Šarić kao Banderas: 'Samo on ima taj šarm, ja cure mogu jedino lupnut gitarom'

Cura je jako pristojna i super je i vjerovali ili ne mi smo vježbali taj šamar i nju je bilo jako strah i ja sam rekao: ‘Odalami me, mora izgledat uvjerljivo, a ja ću ionako biti pod adrenalinom’. Imali smo suhu probu, generalnu probu i nastup i ja sam od te cure u tri dana dobio otprilike 14 šamara. Baš šamara. Jednom me na probi tako udarila, izbacila svu agresiju koju je čuvala od bivšeg dečka’, našalio se Ivan Šarić.

Više o šamaru pročitajte na službenpj stranici najgeldanijeg showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene