awwww

Ivan Rakitić je pravi obiteljski čovjek: 'Dan s mojim princezama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa Španjolka promijenila je život našeg uspješnog nogometaša, pa nije nimalo iznenađujuće što slobodno vrijeme najradije provodi s obitelji.

'Prvi put kada sam vidio Raquel, rekao sam bratu da ću je oženiti', nedavno je otkrio nogometaš Ivan Rakitić koji igra u prestižnom španjolskom klubu FC Barcelona. Uspješan je na terenu, a ide mu dobro i u privatnom životu.

Pogledaj i ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Golupčići Zaljubljeni kao i prvog dana: Rakitić i njegova Raquel poneseni emocijama proslavili godišnjicu braka

Ivan Rakitić: 'Supruga i kći moje su sve'

Raketa rado dijeli i svoje privatne trenutke s obožavateljima, pa je tako podijelio obiteljsku fotografiju sa svojom voljenom Raquel i njihovom kćerkicom Altheom koju su nazvali prema nimfi iz grčke mitologije koja je pomagala i iscjeljivala oboljele. 'Dan s mojim princezama', napisao je Rakitić na Twitteru.

Na odlazak iz Seville Rakitić još ne razmišlja jer je tamo pronašao ženu svojeg života, dobio je kćer, igra najbolji nogomet u karijeri, a zavolio je i sugrađane jer su slični Hrvatima.

Izrekli sudbonosno 'da' na tajnoj svadbi: Rakitić se oženio!

'Obitelj mi daje snagu i ravnotežu. Ako si emocionalno stabilan, onda se to reflektira i na tvoj posao. Uživam, u Barceloni ne živimo uz more kao što su nam mnogi sugerirali, nego u centru. Volimo biit oko ljudi, jesti vani, šetati, vidjeti nove stvari', otkrio je prije nekoliko dana hrvatski reprezentativac za španjolski Sport.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene