Odabrali ste

ON JE NAJZGODNIJI hrvatski političar!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Posljednjih pet dana traje na Dnevnik.hr-u anketa u kojoj smo vas pitali tko vam je najzgodniji hrvatski političar. Evo kako ste presudilI!

Nakon što smo vas nedavno upoznali sa zgodnim i mladim hrvatskim političarima, odabrali ste najljepšeg! U anketi Dnevnik.hr-a sudjelovalo je u proteklih pet dana 2128 ljudi, a odabrali ste na sljedeći način!

Pogledaj i ovo Davor Bernardić s djevojkom - 6 Inače ju vješto skriva Davor Bernardić viđen je u društvu svoje partnerice s kojom se navodno i zaručio, nikad ih još nismo vidjeli zajedno!

Mladi HDZ-ovac je najljepši!

Najljepši među mladim hrvatskim političarima jest HDZ-ov Ivan Radić. Zgodni 28-godišnjak je ambiciozan i sposoban mladić. Široj javnosti predstavljen je kao povjerenik osječkog HDZ-a, a odmah je potom dobio i brojne obožavateljice! Glasali ste za zgodnog Ivana, koji je osvojio 31 posto vaših glasova.

Slijedi ga Božo Petrov. Potpredsjednik Vlade osvojio je žene diljem Hrvatske svojim dječačkim licem, mirnim nastupom, stasom i stavom. Ipak, njegovo srce je zauzeto - odavno je predano Maši Petrov. Zgodni Božo dobio je 24 posto vaših glasova.

Za dlaku je drugo mjesto izmaklo Draganu Vulinu, koji je završio kao treći, sa 23 posto vaših glasova. Perspektivni Slavonac ima tek 30 godina, a već je na čelu HDSSB-a, ali i na funkciji zamjenika župana Osječko - baranjske županije. Njegovom stasu nije odmogla ni velika ljubav prema slavonskim delicijama.

Simaptični ministar financija, Zdravko Marić, našao se na predzadnjem mjestu ankete, sa 13 posto vaših glasova. Mladi Marić u politiku je ušao zahvaljujući svojim impresivnim funkcijama dosad. Bavi se tenisom, košarkom, voli ići u kino, ali i na kvalitetne svirke. U sretnom je braku, i ima dvoje djece.

Davor Bernardić dobio je najmanje vaših glasova, našavši se na petom mjestu ljestvice. Dobio je svega 9 posto vaših glasova. Sigurni smo da je svojoj supruzi Ireni ipak najzgodniji na ovom popisu!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene