NA MALIM EKRANIMA

NEŠTO DRUGAČIJI IVAN HECEG Uzburkat će atmosferu svojom pojavom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivan Herceg ulazi u popularnu seriju Nove TV 'Zlatni dvori'.

Popularni glumac Ivan Herceg od sljedećeg tjedna vraća se na male ekrane, a gledat ćemo ga u hit seriji Nove TV 'Zlatni dvori'. Gledatelji su Ivana već imali prilike gledati u najgledanijim domaćim serijama Nove TV poput 'Najboljih godina', 'Larinog izbora' i 'Kud puklo da puklo', a sljedeći tjedan prepoznat će ga u liku Mladena koji u Zlatopolje dolazi kao strastveni kolekcionar konja. Mladen je po zanimanju liječnik opće prakse, rođen u Zlatopolju, no studirao je u Zagrebu i potom se preselio u Njemačku.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

Ivan Herceg, glumac koji će ga utjeloviti, povodom ulaska u seriju izjavljuje: „Nakon godinu dana izbivanja vratio sam se snimanju, i iskreno me veseli povratak na set, pogotovo među poznatu ekipu s kojom sam već surađivao na nekoliko projekata Nove TV. Upoznao sam doduše na ovom projektu i dosta novih kolega, što me jako veseli, a na setu je obično kako to i bude na snimanjima serija s više epizoda – puno rada, ali i puno zabave i pozitivne atmosfere. Sviđa mi se što dosta provodim vremena i u prirodi jer dosta snimamo na eksternim lokacijama, pogotovo u društvu konja koje volim gotovo podjednako kao i lik kojeg ovdje tumačim.“

Mladen u seriju dolazi kao Katin radišan rođak sa snažnim moralnim kompasom koji je u svojoj potrazi za izazovima, osim u Njemačkoj, proveo nekoliko godina liječeći ranjenike u Afganistanu i Iraku. „Mladen je prije svega razuman, racionalan tip, koji ne pokazuje svoje osjećaje lako“, opisuje Herceg svog lika te otkriva kako mu nije bilo teško poistovjetiti se s ovim karakterom. Iako je Hercegov lik smiren i ne voli drame, čim se pojavi u Zlatopolju uzburkat će atmosferu. Naime, kada ljubomorni Zvonko čuje kako Kata govori o njemu, odmah će zaključiti da su njih dvoje u vezi, što će ga nagnati na špijuniranje Katine kuće u potrazi za misterioznim Mladenom. S druge strane, Mladen će po dolasku u selo odmah naletjeti na Petra, a zatim i Anu, kojoj će pokazati kako se postupa s podivljalim konjem. Ana će odmah biti fascinirana Mladenom, ali i on njome. Kako će se dalje razvijati njihovo prijateljstvo i kako će Petar reagirati na njega, gledatelji će imati priliku otkriti u novim nastavcima 'Zlatnih dvora' na Novoj TV.

Danas ne propustite pogledati i intervju s Ivanom Hercegom u IN magazinu na Novoj TV!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene