nova ljubav

Zaiskrilo na setu: Ivan Herceg ljubi zgodnu glumicu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova ljubav izgleda je planula na domaćoj sceni i to između najpoželjnijeg neženje Ivana Hercega i glumice Ane Majhenić.

Još jedno druženje na setu pretvorilo se izgleda u nešto više od kolegijalnog odnosa dvoje glumaca. Glumac Ivan Herceg već neko vrijeme viđa se s kolegicom Anom Majhenić s kojom se zbližio na setu uspješne serije "Zlatni dvori".

Pogledaj i ovo showbuzz Hit Zlatnih dvora Premijerno pogledajte: Slavonia Band predstavlja hit "Da li mjesec zna"

Par se zajedno pojavio i prošli tjedan na dodjeli Večernjakove ruže, no cijelu večer nastojali su ne odati svoju romansu koju još uvijek ne žele javno priznati.Nagađanja da je u vezi s Anom Majhenić popularni glumac Ivan Herceg samo je kratko izjavio: "Nikada ne komentiram svoj privatni život, pa tako ni sada." Glumac je prije veze s Anom Majhenić ljubio bivšu manekenku i dekoraterku seta Anitu Dujić, dok je Ana nedavno izašla iz dugogodišnje veze s novinarom i redateljem Arsenom Oremovićem.

Inače, Ana u seriji igra Evu, bivšu suprugu seoskog liječnika Mladena kojeg utjelovljuje Ivan Herceg. Iako Mladen ne vidi budućnost više s Evom ona je odlučna u namjeri da ga vrati pa ne poseže ni pred čime kako bi to i ostvarila.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene