stiže prinova!

Dijelimo ulaznice! Zbog sinčića nastavlja još jače: "Pelene se ne kupuju same od sebe"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovu godinu Ivan Dečak posebno će pamtiti. Osim što će s grupom Vatra proslaviti rođendana, uskoro će i po drugi puta postati otac. Na svijet stiže dječak!

Grupa Vatra ove godine slavi 18. rođendan. Virovitički rokeri svoju punoljetnost s zagrebačkom publikom proslavit će čak dva dana za redom - u petak 19. i subotu 20. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture i po prvi puta u karijeri u dva dana održati dva različita koncerta s različitim repertoarom. Ususret obljetničkih koncerata porazgovarali smo s frontmenom grupe Ivanom Dečakom koji nam je otkrio ima li neostvarenih želja, žali li za čime, ali i kako će zbog prinove koja uskoro stiže u obitelj uskladiti posao i očinske obveze.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''Još je teško pričati...'' Dečak objasnio zašto se nikad nije oženio, ali i priznao da Massimovu smrt još nije prebolio: ''Tu i tamo nekontrolirano briznem u plač...''

Ponovno se vraćate u Tvornicu i to dva dana zaredom. Što pripremate publici?
Ponovno dolazimo u Tvornicu nakon nešto više od tri godine. Nakon električnog koncerta u Domu Sportova 2016. te prošlogodišnjeg akustika u Lisinskom, pod krov Tvornice donosimo oba program u želji da što ljepše i duže proslavimo 18. rođendan Vatre!

Koliko je zahtjevno nastupati dan za danom u različitoj verziji, ali i s različitim setovima pjesama?
Pitajte me to u nedjelju 21.05. (Smijeh). Nama je takvo što prvenstveno izazov, ali i vječita želja da publici predstavimo nešto novo i drugačije od nas.

Imate li tremu? Kako je savladavate?
Trema je prisutna pred svaki nastup i zapravo je dobro došla kako bih se fokusirao na nastup koji slijedi, a savladam ju već prvim korakom na pozornicu.

Grupa Vatra na okupu je već 18 godina. Što je punoljetnost benda donijela sa sobom?
Mi smo bend čiji se članovi nisu povezali putem oglasa, društvenih mreža ili nečije preporuke, jednostavno smo se u rodnom gradu prepoznali i sudarili na istim mjestima na koje smo tada izlazili. Poznamo se čitav život, naša je veza poput braka, postoje usponi, padovi, sreća i tuga, ali na kraju dana ostaje obitelj, to je ono što se nije promijenilo svih osamnaest godina postojanja Vatre - jer mi smo prije svega jedna glazbena obitelj!

Kakvi su planovi za budućnost? Imate li neostvarenih želja?
Neostvarene želje sastavni su dio igre, pogotovo ako se igrate glazbom. Svaki dan donosi nove planove, ideje i izazove, a mi smo još uvijek gladni svega toga, kao na prvoj probi u garaži mojih roditelja sada već daleke devedeset i neke..

Žalite li za nečime u dosadašnjoj karijeri?
Žaliti za nečim značilo bi gubiti vrijeme, bolje je nešto željeti, pa uprijeti svim silama da se želja i ostvari.

Uskoro će u vašu obitelji stići još jedna prinova. Hoćete li tada malo stati na loptu ili nastavljate žestokim radnim tempom?
Stanem ja na loptu svako malo, igram rekreativno nogomet, pa sam svaki tjedan u dodiru s loptom. A dolazak drugog djeteta znači i ponovnu potrebu za novim zalihama pelena i sličnih stvari koje se nažalost ne kupuju same od sebe, trebat će dakle raditi istim, ako ne i jačim tempom. Međutim naravno, svaki slobodan trenutak normalan čovjek pokušava maksimalno iskoristiti za druženje i uživanje u svojoj obitelji.

Koliko je teško balansirati između mijenjanja pelena i mikrofona u ruci?
Treba paziti da se ne zamisliš pa zamijeniš neku od te dvije stvari, jer to bi bilo malo grdo, a sve ostalo je normalno i za ljude!

 

Dijelimo ulaznice! 

Želite li biti dio Vatrinog rođendanskog spektakla idite na našu Facebook stranicu Showbuzz, lajkajte ju, a potom nam u inbox pošaljite zašto bi baš vi trebali otići na jedan od koncerata u Tvornicu. Ne zaboravite ostaviti svoje osobne podatke i obavezno u prijavi navedite koji dan želite ići na koncert petak 19. svibnja ili subotu 20. svibnja. Sretni dobitnici bit će objavljeni najkasnije u petak 19. svibnja u 12 sati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene