ISPLIVALO NA POVRŠINU

OVO JE PRAVA ISTINA O MIŠI KOVAČU Nakon 36 godina progovorio splitski estradni menadžer

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bubalo je nedavno završio u bolnici i odlučio progovoriti što misli o Miši Kovaču.

Splitski estradni menadžer Ivan Bubalo otkrio je što zapravo misli o legendarnom pjevaču Miši Kovaču. Nakon dugih 36 godina rada na hrvatskoj estradi Bubalo je odlučio progovoriti.

Pogledaj i ovo Mišo Kovač njegov zaštitni znak Pogledajte kako je Mišo Kovač izgledao bez brkova! Iste godine kada ih je pustio, procvjetala mu je i karijera

''Ovo je moje mišljenje nakon 36 godina rada na hrvatskoj estradi. Mišo Kovač. Imao sam čast biti mu menadžer 18 godina... 24 puta rasprodana Velika Dvorana Gripe..... Poljud - Noć Svijeća... 1993. i stotine koncerata po Europi i Americi..... Na prvome mistu, bez konkurencije. Ako se ikad desi da se njegove pjesme ne pjevaju u narodu.... To će značit da više nema Hrvatske.....", napisao je na svojoj Facebook stranici.

S njegovim mišljenjem složili su se mnogobrojni korisnici te društvene mreže. ''U pravu si, Mate legenda'', ''Mišo zna da je emocija najvažnija'', Dvorane uvijek pune ,a publika ...sve generacije. Njegovi koncerti su nezaboravni'', bili su samo neki od komentara.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene