Nakon razvoda

Najbolja hrvatska tenisačica opet ljubi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je prošla kroz bolan razvod, nije izgubila vjeru u ljubav.

Najbolja hrvatska tenisačica Iva Majoli nakon dugo je vremena odlučila progovoriti o svom ljubavnom životu. Prije tri godine njezin je tri godine mlađi suprug Stipe Marić podnio zahtjev za rastavu, a ionako bolan razvod bio je začinjen brojnim skandalima.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

Ipak, sada je kako kaže, sretna i zadovoljna svojim životom i priznaje da nije izgubila vjeru u ljubav.

'Da nije bilo Stipe, ne bi bilo Mije, koja je najljepše što mi se dogodilo. Prije toga imala sam nekoliko dugih veza, nakon braka možda dvije kraće, neuspješne, ali vjerujem u ljubav jer sam romantičarka', kaže Iva.

Najbolja hrvatska tenisačica pohvalila se fotografijama iz Kine!

Bivša tenisačica priznaje da je u dobrim odnosima sa bivšim suprugom i kako kaže, sada su u boljim odnosima nego kad su bili u braku. Uz sedmogodišnju kći Miju i uspješan posao, za Gloriju je otkrila da je pronašla i nekoga tko ju usrećuje na ljubavnom planu.

'S jednim gospodinom već dulje sam u sretnoj vezi. Nikad nisam o tome govorila u javnosti i htjela bih da tako i ostane', izjavila je Iva.

Bivša tenisačica i trenutačna izbornica hrvatske teniske reprezentacije rekla je da je njena nova ljubav iz inozemstva, no nije htjela otkriti odakle točno. 'Kroz sve bivše veze naučila sam svoju privatnost zadržati za sebe' - dodala je Majoli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene