Slavna glumica

'Nakon krvarenja na mozgu morala sam opet naučiti čitati i hodati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica otvoreno je progovorila o oporavku nakon krvarenja na mozgu.

Sharon Stone je u 56. godini doživjela aneurizmu mozga (oteklina na krvnoj žili u mozgu, može procuriti ili puknuti uzrokujući krvarenje u mozgu), a sada je u intervjuu za Hollywood Reporter otkrila kako se osjećala nakon dijagnoze.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

Tragedija u obitelji hollywoodske glumice Sharon Stone

Iako karijera u Hollywoodu nije laka te se od žena očekuje da uvijek izgledaju mladoliko, Sharon se osjeća sjajno s 56 godina i to rado ističe.

'Muškarci me možda gledaju drugačije u ovoj dobi, no to je zapravo dobro. Mislim da je starenje prednost. Izabrala sam stariti i biti pozitivna. Sve se promijenilo nakon 2001. kada sam imala krvarenje na mozgu koje je trajalo devet dana. Bila sam skroz omamljena, nisam mogla čitati sljedeće dvije godine.

Ne treba mi netko tko će mi reći kako je loše biti star... sada se osjećam sjajno. Jako je dobar osjećaj govoriti jasno i glasno, bio je to težak put', rekla je Sharon koja je morala ponovno naučiti i hodati.

Sada redovito vježba i uživa u životu. Disciplinirana je i naporno radi na sebi i svojem zdravlju. Poruka je to koju vrijedi proslijediti, te primijeniti u nadolazećoj Novoj godini.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene