446119
446119
446119
446119
446119

Luksuzan odmor na Jadranu – uživaju na jahti vrijednoj 125 mil. kuna

  • , 10.08.2016., 12:32
  • Autor:
  • komentara

Članovi benda U2 uživaju u ljepotama Jadrana, a to dokazuju i fotografije objavljene na društvenim mrežama.

 
 
 
 
U2 na Jadranu (Foto:Petar Glebov/PIXSELL)
U2 na Jadranu (Foto:Petar Glebov/PIXSELL)

Prije nekoliko dana, irska rock skupina U2 pohvalila se fotografijom na društvenim mrežama ističući ljepote mjesta gdje odmaraju. 

 

A photo posted by U2 Official (@u2) on

 

Na Instagramu su napisali: "Noć prije Edgeovog rođendana" i uz to nam podarili nevjerojatno lijepu sliku našega Jadrana. Fanovi su odmah prepoznali kako se radi o Cavtatskom zaljevu.

U2 na Jadranu (Foto:Petar Glebov/PIXSELL)

 Kamere su ih uhvatile kako i rone u dubinama našega Jadrana. Zasigurno će im ljepote našega mora pomoći u odmoru jer ih u rujnu očekuje objava novog albuma, a uskoro kreću i na novu svjetsku turneju. Jahta Cyan, čija se vrijednost procijenjuje na 125 mlijuna kuna, jučer je bila usidrena u blizini Paklenih otoka.

U2 na Jadranu (Foto:Petar Glebov/PIXSELL)

Gitarist planetarnog benda, osim supruge, američke koreografkinje Morleigh Steinberg i njihove djece doveo je i djecu iz prvoga braka. Cijela se obitelj kupala u hvarskom akvatoriju, a jahta je viđena kako plovi prema Visu.

Iako je jahta opremljena najsuvremenijom opremom i jacuzzijem, obitelj očito uživa u ljepotama našega mora.  U Hrvatskoj su nastupili 2009. godine, na Maskimiru, na jučerašnji i današnji datum.

 

 

 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se