Gastroduel

Irina: ´Sigurno su dugo smišljali kako da nam ´zapapre´!´

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne propustite: Gastroduel u Celebrity Masterchefu

Nakon što je Nives otišla kući zbog najlošije replike Andrejevih tanjura, preostalih četvero lica iz javnog života, Ivana, Irina, Luka i Igor u novoj će se emisiji naći pred prvim ovosezonskim Gastroduelom.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Toliko sam sretna i ponosna' Lana Klingor Mihić je nova hrvatska Celebrity MasterChefica

Iako je ispala, Nives je sretna zbog ulaska u top 5

´Stvari postaju sve teže i teže. Uopće se ne tješim da će danas biti pred nama jednostavno, sigurno su dugo smišljali kako da nam ´zapapre´ ono što je pred nama´, pesimistično će najaviti nove izazove Irina.

Pred kandidatima će biti izazov s kakvim se još nisu susreli, a Dino će im poželjeti dobrodošlicu u kulinarski okršaj koji će se odvijati u restoranu ''5/4''. Žiri će Ivani, Irini, Luki i Igoru pojasniti sve o slojevitom konceptu ovog netipičnog restorana koji promišlja tradicionalna hrvatska jela, lokalne namirnice i lokalitete same po sebi, a upravo će te smjernice u novom izazovu trebati slijediti i kandidati. Ipak, interpretacije tradicije u restoranu ''5/4'' su vrlo smione i avangardne, na što će veselu četvorku upozoriti Radovan.

Celebrity kandidati sada se nalaze nadomak finalu, a samo dva izazova dijeli ih od finalnog kulinarskog okršaja koji će nam donijeti prvog pobjednika Celebrity MasterChefa u Hrvatskoj. Crveni i plavi tim za zadatak će imati osmisliti po jedan menu koji će se sastojati od četiri slijeda vodeći se svim što im je žiri ispričao, a osim za žiri, kuhat će i za posebne goste.

Kao pobjednica prethodnog izazova, Ivana će biti u velikoj prednosti: moći će odabrati suborca u svom timu. Budući da je stavila crveni ruž, odlučit će se i za crvenu pregaču, a koga će Ivana odabrati kao drugi dio svog tima, hoće li poznata lica iz javnog života pogoditi srž koncepta restorana ''5/4'' i za koga će ovo biti posljednji kulinarski izazov, ne propustite saznati već ovog petka na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene