Prava zavodnica

Nije dugo čekala: Nakon prekida s nogometašem, već je u zagrljaju drugog!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prekinuli su nakon pet godina veze, ali čini se da su se oboje brzo oporavili nakon prekida.

Nakon pet zajedničkih godina došao je kraj vezi Cristiana Ronalda i Irine Shayk. Iako se neko vrijeme šuškalo da je slavni nogometaš ostavio Irinu jer nije željela doći u njegovu rodnu Maderiu na rođendanski party iznenađenja za njegovu majku Mariju Dolores dos Santos Aveiro, oboje su opovrgnuli glasine.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

'Možemo potvrditi da je Irina Shayk prekinula vezu s Cristianom Ronaldom nakon pet godina. Ona je bliska s njegovom obitelji unatoč prekidu veze. Bilo kakvi negativni komentari o njezinom odnosu s Ronaldovom obitelji su u potpunosti netočne te nisu uzrok njihova prekida', stoji u priopćenju.

Napokon se oglasio i Ronaldo oko prekida s Irinom

I samo nekoiko dana nakon prekida počelo se šuškati da su oboje nstavili dalje sa svojim životom. Medijsku prašinu podigla je i Irina nastupom u novom glazbenom spotu za pjesmu 'Yo Tambien' Marca Anthonyja i Romera Santosa.

U spomenutom je spotu vatrena ljepotica pokazala sve svoje čari i zavodljive obline u atraktivnim odjevnim kombinacijama.

No, navodno joj Ronaldo nije ostao dužan. Već se počelo pisati kako Ronaldo ima novu ljubav, a povezivalo ga se s nekoliko ljepotica među kojima je i ukrajinska manekenka Yara Khmidan. Uz najnoviji spot, Irina se povezuje s glumcem i bivšim hrvačem Dwayneom Johnsonom s kojim je prošle godine snimila film 'Hercules'. Navodno joj je upravo on poslao veliki buket crvenih ruža za 29. rođendan.

Slavni se par upoznao na snimanju reklame za Armani 2010. te su tada započeli svoju romansu. Glasine o njihovom prekidu započele su još prije par mjeseci kad Ronaldo nije došao na premijeru njezinog filma 'Hercules', a ni Novu godinu nisu dočekali zajedno. Prošlog tjedna Irina nije bila pratnja nogometašu na dodjeli Zlatne lopte, a ubrzo se otkrilo da su prekinuli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene