Tijelo iz snova?

'Stvarno volim vježbati, ali itekako se ulijenim!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najljepših žena svijeta, Ruskinja Irina Shayk u intervjuu za rusko izdanje časopisa GQ priznala je da voli vježbanje!

27-godišnja Irina Shayk, uspješna manekenka i djevojka nogometaša Cristiana Ronalda tvrdi kako svoje besprijekorno tijelo duguje vježbanju. Ističe kako je i prehrana bitna, kako bi se stvorio što bolji balans.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljepotica priznala 'Nemam potrebu isticati guzu ili dekolte da bih se osjećala seksi!'

>> Bez šminke na odmoru s dečkom

'Stvarno volim vježbati! Najdraži mi je pilates i trčanje po West Sideu, kada sam u New Yorku. Kada putujem, to postaje teže, jer se itekako ulijenim, a i volim jesti. Onda se stvarno moram potruditi pronaći dobru ravnotežu', rekla je zavodljiva Ruskinja.

Otkrila je kako će odmor provesti u rodnoj Rusiji: 'Upravo sam se vratila s odmora, tako da ću ugurati još nekoliko dana kako bi otišla u Rusiju vidjeti moje bake prije nego li ljeto završi. Meni nema ništa bolje od odlaska kući, druženja s obitelji, dobre hrane i opuštanja.'

Inače, Irina je sad bila na odmoru s dečkom Cristianom Ronaldom, a par je i fanovima na društvenim mrežama pokazao kako su se pritom zabavili. U vezi su već tri godine, a upoznali su se na snimanju modnog editorijala. Irina i Christiano su pozirali za brend Armani, a nakon toga je planula ljubav.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene