"Život priča priče"

Dorijan i Irina o projektu zbog kojeg su i plakali i smijali se: "Izašla sam van i plakala 10 minuta"

Irina Čulinović i Dorijan Elezović (Foto: DNEVNIK.hr) Irina Čulinović i Dorijan Elezović (Foto: DNEVNIK.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Čulinović (Foto: DNEVNIK.hr) Dorijan Elezović (Foto: DNEVNIK.hr) +0 Irina Čulinović i Dorijan Elezović (Foto: DNEVNIK.hr) Galerija

Emisija "Život priča priče" kreće 21. studenog na Novoj TV. Irina Čulinović i Dorijan Elezović za Showbuzz.hr govore o projektu kojem su se dali u potpunosti!

Irina Čulinović i Dorijan Elezović srce su ostavili na snimanju emisije "Život priča priče", koja od 21. studenog kreće na Novoj TV. Istinite emocije, istiniti životi u nevjerojatnim pričama o ljudima čija snaga inspirira pojavit će se tako u emisiji koja obrađuje široki spektar socijalnih i društvenih tema. Svaka emisija gledatelje će upoznati s nevjerojatnim ljudima i njihovim životnim pričama, te probuditi u njima snažne emocije. Brojne ljudske sudbine koje će ovdje biti ispričane gledatelje će ostaviti bez teksta, a upoznat će nas između ostalih i s hrabrim pojedincima, borcima koji će svojim primjerom pokazati da je čovjek u stanju prebroditi sve probleme. Dok se smijeh i suze isprepliću podsjetit ćemo se što je zapravo najvažnije u životu, a to je ljubav.

Pogledaj i ovo Irina Čulinović Najzabavnija sezona dosad Irina Čulinović i u trećoj sezoni showa ''Ženim sina?'' vodit će kandidate do njihove odabranice

U prvoj epizodi upoznat ćemo tako Jovanku Koprek iz Kutine koja je u potrazi za svojom sestrom Jasminom koju je zadnji put vidjela kada je imala samo deset godina, odnosno prije 34 godina. Jasmina je posvojena i odvedena u Švicarsku. Sve što Jovanka želi je vidjeti kako izgleda, saznati kakav život vodi , a spremna je i na mogućnost da ju sestra ne želi upoznati. Ništa ne želi od nje, samo sanjaju da je vidi. Ekipa emisije "Život priča priče" pronašla je Jasminu u Švicarskoj...

Irina Čulinović (Foto: DNEVNIK.hr) Irina Čulinović (Foto: DNEVNIK.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Izašla sam vani i plakala 10 minuta"

Irina Čulinović priznaje da je bilo jako emotivno. "Možda zvuči patetično, ali cijela ekipa je ostavila srce u studiju, ne samo ja. Da bi radio i razumio takve priče jednostavno moraš uskočiti u cipele tih ljudi, moraš ih upoznati i znati sve o njima. Svi mi imamo teških situacija u životu, brojne priče s kojima ćete se kroz emisiju upoznati su uistinu teške. Bilo je situacija gdje smo plakali i nismo mogli raditi. Sjećam se jedne situacije gdje jednostavno nisam mogla funkcionirati, ispričala sam se, izašla van i plakala 10 minuta. Ta me situacija podsjetila na mog oca koji je preminuo prije godinu dana, jednostavno se pronađeš u nekim pričama. Svi smo se u potpunosti dali na ovom projektu", kazala nam je Čulinović.

"Slušaš ljude i suosjećaš s njima"

Dodaje da tijekom snimanja ekipa emisije nije imala privatni život. "Bilo je teško iznijeti sve te priče, bila ona prva, treća, deseta. Jednostavno nisi od kamena. Slušaš kroz što ti ljudi prolaze i suosjećaš s njima. Na početku projekta smo si rekli da ćemo ovo odraditi ili najbolje ili nikako. Tih dana gotovo da nismo imali privatni život. Radili smo srcem za te ljude i maknuli se od svojih života. Volimo ovaj projekt, definitivno. Kako ja, tako i cijela ekipa koja je iza mene, a ima nas stvarno dosta", zaključila je Irina za Showbuzz.hr.

Dorijan Elezović (Foto: DNEVNIK.hr) Dorijan Elezović (Foto: DNEVNIK.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Dorijan Elezović ne skriva koliko je bilo emotivno tijekom snimanja. "Ostavili smo srce na terenu, a sve kako bismo vratili ili stavili ljudima osmijeh na lice. Kada radite na projektu koji ima takav cilj, osjećate se zaista ispunjeno", kazao je voditelj. "Nekad je bilo i teško nositi se sa silnim emocijama, toliki naboj teško je objasniti. Nemjerljiva je ljudska patnja, ali je zaista neprocjenjiv osjećaj i kada nekom pomognete, barem onoliko koliko možete", skromno zaključuje Elezović.

 

A post shared by Dorijan Elezovic (@dorijanelezovic) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene