Komentirala slučaj

'Prestanite ga braniti i počnite se moliti za njega'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

18-godišnja Ireland Baldwina na Twitteru je komentirala slučaj Justina Biebera želeći osvijestiti njegove fanove o ozbiljnosti situacije.

Vijesti oko uhićenja Justina Biebera podijelio je mnoga mišljenja.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 2 Aludira li na nešto? Holivudska slatkica novim videozapisom napravila je pravu pomutnju: ''Gotovo je, rekao sam ženi...''

O cijelom slučaju izjasnili su se i njegovi obožavatelji od kojih je puno njih stalo u njegovu obranu pozivajući policiju da slavnog pjevača puste iz zatvora, dok su neki komentirali da je pjevaču tamo mjesto.

VIDEO Pušten iz zatvora - Šalu na stranu, ali on je g****'!

Tinejdžerska zvijezda Ireland Baldwin je tako odgovorila jednom ljutitom fanu. On je naime napisao kako je njegov rođak poginuo zbog pijanog vozača, apelirajući na ozbiljnost cijele situacije, na što mu je Baldwin odgovorila: 

'Svi mi griješimo. Svi smo mi ljudi. Međutim, vožnja pod utjecajem narkotika je potpuno drugoj razini. Znam mnoge ljude koji su imali nesreće upravo zbog pijanih vozača, a jedan od mojih prijatelja je zbog toga poginuo.To nije inspirativno. To je ozbiljno sr**e. Ako ste zaista njegovi fanovi, prestati ćete ga braniti i početi se moliti za njega', napisala je kćer Aleca Baldwina i Kim Besinger na svom Twitter profilu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene