Doživotna strast

Objavljeni eksplicitni intimni detalji iz života slavnog para

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako ste mislili da su samo današnje zvijezde nestašne, prevarili ste se. Otkriveni su intimni detalji o jednom od najpopularnijih hollywoodskih parova.

Laurence Olivier i Vivien Leigh velike hollywoodske zvijezde bili su braku 20 godina. Međutim, najzanimljiviji i najuzbudljiviji dio njihovog odnosa događao se u vremenu dok su bili u braku s drugim partnerima.

Pogledaj i ovo Zameo ih vjetar (Foto: Profimedia) Nakon objave članka Povukli drastičan potez: Izbacili iz ponude "Projuhalo s vihorom" zbog rasističkog prikaza likova

Njihov odnos smatran je apsolutno skandaloznim i svi su za njega znali.

Mračne tajne tvornice snova: 'Hollywood je jedan veliki bordel'

Zvijezda filma 'Zameo ih vjetar' Vivien Leigh bila je predmet Oliverovog obožavanja, to su znali mnogi, ali nisu znali do koje mjere.

Do sada neobjavljena pisma ovog para postala su dostupna javnosti u muzeju Victoria & Albert u Londonu.

Slavna glumica voljela je žene i nije uživala u seksu s muškarcima!

Oliver je tijekom godina napisao preko 200 pisama svojoj voljenoj Vivian. 

U većini pisama Oliver opisuje Vivian koliko je želi i voli, a vrlo često njegovi opisi prelaze u pornografiju.

U pismu od 23. travnja 1939. Oliver je napisao, 'Sjedim gol s tvojim gaćicama omotanim oko penisa. Moja čežnje za tobom je toliko jaka. Volim te i obožavam'.

U drugom pismu, za koje nije sigurno od kada datira, Laurence je napisao, 'Probudio sam se s apsolutno divljačkom željom za tobom. Dragi Bože, tako te želim. Možda si se ti mazila po međunožju'.

'Oh draga, nisam napravio ništa iako sam često razmišljao o tome, nisam se samozadovoljavao zato što ne bi bilo u redu to raditi bez tebe. Ako uspijem izdržati, neću to ni napraviti'. Piše u nastavku.

'Ako se volimo samo tijelima, to je u redu, ali ja tebe volim mnogo više od toga. Volim te svime, posebnom vrstom duše'. Napisao je Oliver.

Oliver je podsjetio Vivien, nakon što je postala velika zvijezda zahvaljujući hit filmu 'zameo ih vjetar', kako je nemoguće da ih zajedno vide u javnosti zbog skandalozne naravi njihovog odnosa.

1940. razveli su se od svojih dotadašnjih partnera i mogli su se oženiti. Brak nije umanjio njihovu strast. Ipak, koliko god se Oliver trudio tolerirati mentalne slomove i preljube, napustio je Vivian 1960.

Iako su oboje nastavili sa svojim životima, Vivien je do smrti ostala zaljubljena u Olivera. 

28. svibnja 1967. Oliver je poslao svoje posljednje pismo Vivian, samo 5 tjedana prije njezine smrti. Pismo je završio jednostavnim riječima, 'Najiskrenija ljubav, draga. Tvoj Larry'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene