Fenomenalan doživljaj

WESTEROS KAKAV DO SADA NISTE VIDJELI - ovo će vas oduševiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova sezona ultra popularne serije 'Game of Thrones' počinje 24. travnja, a za vas koji ste nestrpljivi donosimo jednu uistinu zanimljivu stvar.

Da, da, svi znamo da je King's Landing u stvari Dubrovnik, ali uvijek samo ga mogli vidjeti samo onako kako nam je to režiser prikazao. Maštovita ekipa serije 'Game of Thrones', za sve nas koji jedva čekamo početak nove sezone, napravila je interaktivnu mapu Westerosa. Sada svih sedam kraljevstva možemo vidjeti u 360 stupnjeva.

Pogledaj i ovo Thor Björnsson (Foto: Instagram) nevjerojatna transformacija! Snagator iz "Igre prijestolja" šokirao izgledom nakon što je izgubio čak 50 kilograma: "Od planine do stijene"

Već je sama uvodna špica osvojila brojne nagrade, a o glazbi da i ne govorimo, sada imamo sve to, ali još bolje. Video možete zaustaviti u bilo kojem trenutku i mišem pretraživati okoliš, možete to činiti i dok video traje, ali čemu žurba.

Nova sezona počinje 24. travnja, a tvorci kažu kako nasilja, spletki, seksa i nevjerojatnih zapleta, ni ovoga puta neće nedostajati.

Svakako vam moramo reći, dok prolazite između nogu statue Bravvosa, ne gledajte gore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene