Insta tjedan

Propustili ste? Ne brinite! Evo što se događalo prošlog tjedna

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Instagram objave slavih bile su jako zanimljive protekli tjedan – evo što ste propustili.

Drama koja je punila medijske stupce protekli tjedan bila je tučnjava Solange i Jay Z-a u liftu. Solange je pobrisala sve fotografija na kojima je u sestrinom društvu, dok je Beyonce objavila molitvu te nekoliko zajedničkih fotografija sa sestrom na kojima su njih dvije sretne i nasmijane.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević pohod na strano tržište Kojim je Hrvatima pošlo za rukom zasjesti na vrhove stranih top lista i napuniti dvorane diljem svijeta?

Beyonce i Jay Z konačno progovorili o incidentu koji je potresao svijet slavnih

Dan poslije stiglo je i službeno priopćenje obitelji u kojem stoji kako su se Jay i Solange ispričali jedno drugome, te sa svaka obitelj ima probleme. Samo što neki od njih postanu i javna zabava...

Filmom 'Grace de Monaco' Oliviera Dahana večeras počinje filmski festival u Cannesu, u okviru kojega će se za Zlatne palme ove godine natjecati osamnaest filmova već afirmiranih redatelja, među kojima su i Jean-Luc Godard, braća Dardenne, Ken Loach, David Cronenberg, Mike Leigh. Brojne zvijezde svaki dan šeću Azurnom obalom...

Bivša Spajsica Melanie Brown naporno je trenirala kako bi svoje tijelo dovela u savršenu formu. Sada je sretna i svoj ponos podijelila je s pratiteljima na Instagramu i Twitteru.

Dvije sestre, dvije slavne pozadine. Khloe i Kim Kardashian zabrijale su atmosferu u svojim seksi crnim haljinama kada su se pojavile na događanju koju je organizirala E! televizijska mreža u New Yorku.

Zato je njihova mlađa sestra Kendall Jenner otputovala u Cannes kako bi se družila s filomskim zvijezdama. 18-godišnja manekenka sve je traženije lice...

Zato nas Lady Gaga već nas dugo nije iznenadila nečim tako neodoljivim – Njezin psić Asia novi je omiljeni celebrity ljubimac!

Glazbenica Dita Von Teese objavila je fotografiju iz svojih mlađih dana na Instagramu. Fotografija je nastala dok joj je bilo 16 godina tijekom odmora na plaži, a kraljica burleske gotovo je neprepoznatljiva kao plavuša.

A što se tiče domaćih lica, pjevačica Nina Badrić uživa na turneji po Americi. Bila je u San Fransicsu, a trenutno se nalazi u Los Angelesu. Njezin Instagram put je doživljaja, a kako je tek počela možemo očekivati i još puno novih fotografija.

Mlada pjevačica Lana Jurčević okušala se i u cabareu. A kako je bilo? Podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene