Buran tjedan

FOTO Šetanje u toplesu, iznenađenje u podzemnoj i obaranje rekorda!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I prošlog je tjedna na Instagramu bilo vrlo zanimljivo, a jedna je fotografija uspjela srušiti rekord na ovoj društvenoj mreži.

Prošlog je tjedna jedna fotografija uspjela srušiti Instagram rekord. Radi se, naime, o fotografiji s vjenčanja Kim Kardashian i Kanyea Westa.

Pogledaj i ovo showbuzz Buran tjedan FOTO Prozirna haljina, sramotna fotografija i prekid prijateljstva

Kim je na svojem Instagram profilu promijenila prezime u Kardashain West, a objavila je i fotografiju s vjenčanja kako se novopečeli bračni par ljubi ispred zida bijelih ruža. Upravo je ta fotografija srušila rekord na Instagramu i 'sviđa se' više od 1.94 milijuna ljudi na Instagramu - a taj broj i dalje raste!

Prijašnji rekord držao je Justin Bieber na fotografiji sa Selenom Gomez te je skupio 1.82 milijuna 'lajkova'.

Kad smo već kod mladog pjevača, on pokušava usavršiti svoje zavodničke vještine.

Iako se već mjesecima nagađa o statusu veze između Justina Biebera i njegove bivše/sadašnje djevojke Selene Gomez, pjevač je svojim posljednjim postovima na Instagramu dao svima do znanja kako mu je za oko trenutno zapela druga djevojka.

Bieber je objavio fotografiju Yovanne Venture, 18-godišnje manekenke u usponu i napisao 'Vidim te u toj Dolceovoj haljini. Drago mi je da si se zabavila'.

Pjevačica Mariah Carey objavila je na svom Instagramu fotografiju iz podzemne željeznice kako se smije sa svojim kolegama. Putovanje javnim prijevozom nije svakodnevnica za divu, no izgleda kako se odlično zabavila.

Na Instagramu često slavni i poznati objavljuju trenutke iz svog privatnog života. Iznimka nije ni slavna pjevačica Lily Allen koja je objavila video iz garderobe na kojem se vidi u svom prirodnom izdanju.

Pjevačica pleše na Drakeov singl 'Started From The Bottom', a na sebi ima samo steznik, dok je grudi prekrila rukama.

Kći slavnih roditelja: 'Ovo Instagram ne želi da vidite'

Slavna pjevačica i dizajnerica Jessica Simpson muku je mučila s kilogramima nakon poroda, a sada kako je i njezino vjenčanje sa zaručnikom Ericom Johnsonom sve bliže tako je i njezina lijina sve tanja i tanja.

'Ako sam u bikiniju, trebam ponosno pozirati', poručila je Jess na svojem Instagramu i objavila dvoje fotografije na kojima ponosno pozira u pokazuje svoje isklesane mišiće na nogama.

Kći Brucea Willisa i Demi Moore, Scout Willis, protestira putem svojeg Twitter računa protiv Instagrama i njihove politike o golotinji. Nasred New Yorka prošetala je u toplesu, a fotografije je objavila na svojem profilu.

'Legalno u New Yorku, ali ne i na Instagramu', poručila je 22-godišnja kći slavnih roditelja. Dok je ispod druge fotografije objavila: 'Ovo Instagram ne želi da vidite.'
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene