Životi poznatih u fotografiji

Da je Instagram natjecanje, tko bi pobijedio?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ponekad nam se čini da se poznati na Instagramu natječu u dokazivanju da upravo oni imaju najbolje mišiće, najslađe dijete, najbolji društveni život… kategorije su razne!

Tri, četiri, sad! Natjecanje na Instagramu može početi!

Pogledaj i ovo Lana Jurčević objavila i video Lana Jurčević pokazala što radi kad se nada da je nitko ne gleda: ''Reći će da sam prošvikala!''

Utrku je započela reality zvijezda Khloe Kardashian koja je nakon razvoda od supruga košarkaša Lamara Odoma marljivo vježbala i utegnula svoje tijelo. Na Instagramu nas je pokušala uvjeriti da upravo ona ima najbolje tijelo.

Kim ne odustaje od dubokog dekoltea!

Velika joj je konkurencija naša domaća zvijezda, novinarka Fani Stipković koja je na svom Instagramu objavila mišiće koji oduzimaju dah.

Odmah iza dvije ljepotice je poznata hrvatska pjevačica Nina Badrić, koja je zapakirala svoje modne krpice i otišla u Pariz gdje je održava tjedan mode! Pogađate tko misli da je njegov društveni život najzanimljiviji?

 

Lana Jurčević se pak pohvalila svojom dvojnicom koja ipak ima malo veće ženske atribute nego naša Lana.

Žanamari Lalić sve je obavijestila o promjeni svoje frizure, a fanovi su oduševljeni. Zbog nih koji bi eventualno imali primjedbe na plavu boju, podsjećamo da je svojevremeno zbog visokog IQ-a proglašena 'genijalkom' naše estrade.

Na kraju, Kim kardashian poznata je po čestim objavama na Instagramu, a krenula je navikavati i kćerkicu North West na svakodnevno fotografiranje. Pitamo se, tko smatra da je njegovo dijete najslađe?

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene