Pregršt foto-zabave

Samo je jedna od mnogih - A sve su 'zabljesnule' u tjednu iza nas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotki iz svijeta showbiza ovog tjedna na Instagramu je bilo pregršt! Evo što su domaće i strane zvijezde otkrile ovog puta!

Jedni su se ovog tjedna slavili, drugi se hvalili, a treći su imali nešto zaista posebno za podijeliti. U našem Insta tjednu donosimo vam listu zanimljivih fotki koje su naši i strani celebrityji objavili na ovoj društvenoj mreži!

Pogledaj i ovo showbuzz Insta tjedan Propustili ste? Ne brinite! Evo što se događalo prošlog tjedna

Tako su putnici iz podzemne željeznice ovog tjedna objavili fotku na kojoj je reper Jay-Z. Naime, on je sa Chrisom Martinom i Timbalandom odlučio na koncert u londonsku Arenu otputovati javnim prijevozom, ali nisu mogli proći neprimjećeno!

>> Lana Jurčević u Africi: 'Postoji nešto što sam htjela zadržati za sebe...'

Rihanna je također imala zanimljiv tjedan! Između nastupa i putovanja našla je vremena i za uživanje u društvu divljih životinja u Johannesburgu. Na Instagramu je objavila prilično cool fotku sa žirafom, zar ne?!

I Coco je ovih dana 'živnula' u svijetu društvenih mreža. Iako je dugo nije bilo, objavila je fotku u kupaćem, a komentirala ju je riječima 'Zar ne izgleda kao s razglednice?'

Jedna od najseksi manekenki na svijetu, Candice Swanepoel, odabrana je da nosi grudnjak ukrašen dijamantima, rubinima i žufim safirima vrijedan preko 10 milijuna dolara! I sama je Candice na svojem Instagramu objavila fotografiju te poručila: 'Tako sam uzbuđena što mogu nositi ovaj fantastičan grudnjak'.

Svoj najdraži trenutak Beyonce je podijelila s obožavateljima – okrenuta leđima i u kratkim traper hlačicama zajedno s Blue Ivy gleda prema oceanu. Osim toga, na Instagramu je objavila i svoju fotografiju kada je bila tek bebica u maminom naručju.

Što se domaćih zvijezda pak tiče, Maja Šuput je pokazala kako se cure dobro zabavljaju. Na Instagramu je objavila fotku ženskog izlaska, a bila je u društvu tri prijateljice. Seksi izdanje, zar ne?

Mirela Forić i Iva Balaban također su uživale u ženskom izlasku, a bile su na koncertu Željka Joksimovića i Nine Badrić!

'Postoji nešto sto vam nisam rekla i što sam htjela zadržati za sebe, ali znam da ćete i vi pomoći. Zato dijelim sa vama ovu priču, u nadi da ćemo svi zajedno pomoći sirotištu u Africi Mali dom, kojeg vodi naš fra Miro Babić. Prije 6 mjeseci provela sam mjesec dana u Keniji, u jednom malom selu, u Malom domu, sirotištu za djecu. Najljepših mjesec dana mog života. A oni su mi vratiti stostruko, otkrila je Lana Jurčević te objavila fotke iz Afrike.

Uvijek odjevena sa stilom, lijepa Fani Stipković pak je otkrila kako trenutačno uživa u Madridu. Tko joj ne bi zavidio!?

I šećer za kraj, Iva Majoli u petak je objavila fotku sa 7. rođendana njezine kćeri. 'Sretan rođendan maminoj princezi', napisala je Iva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene