Insta tjedan

FOTO Greška o kojoj se pričalo prošli tjedan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bio je ovo zanimljiv tjedan na društvenim mrežama.

I ovog su tjedna zvijezde bile aktivne na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 1 na večericu s mužem Šuput u opako seksi haljini iz koje je izvirivalo i previše završila svoju Dubai priču, baš nas je iznenadila!

Tako je Tony Cetinski prikupio potrebne stvari, stavio ih u kombi i zaputio se put Slavonije kako bi pomogao stradalima u poplavama.

Poznati pjevač trebao je nastupiti u Dusseldorfu, no njegov je koncert otkazan radi tragedija koje se trenutno odvijaju na područjima Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Propustili ste? Ne brinite! Evo što se događalo prošlog tjedna

Slavna pjevačica Beyonce objavila je zajedničku fotografiju sa sestrom Solange i suprugom Jay Z-jem kako bi pokazala da su u dobrim obiteljskim odnosima. Naime, Jay Z i Solange imali su incident u liftu te je Beyonceina sestra napala njezinog supruga.

U zajedničkoj izjavi za medije rekli su da kao i svaka obitelj imaju svoje probleme, ali se vole.

Pjevačica Maja Šuput izazvala je brojne komentare na Instagramu nakon što je objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako vježba punom parom ne bi li svoje vitko tijelo održala u super formi. No, obožavateljima je za oko zapela -gramatička greška u opisu fotografije.

Voditeljica Nikolina Ristović ovih se dana zabavljala u Cannesu i to u društvu poznatih zvijezda. Nikolina se tako fotografirala u društvu slavnog glumca Leonarda DiCaprija, kao i s pobjednikom Eurosonga Conchitom Wurst.

Glumica Sofia Vergara imala je pak problema na filmskom setu kada se zaglavila na prozoru pa su joj kolege priskočili u pomoć.

'Činim jako opasne stvari', napisala je Sofia u opisu fotografije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene