INSTA subota

Drama u bolnici, novi spot, anđelak i jedna vesela proslava!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što se događa u svijetu slavnih? Na svojim Instagramima su podijelili nekoliko zanimljivosti iz privatnih života...

Tjedan u svijetu stranih i domaćih zvijezda bio je itekako izbudljiv! I dok se manekenka Miranda Kerr pripremala za Uskrs te je objavila video na Instagramu dok nosi zečje uši...

Pogledaj i ovo Miranda Kerr - 1 u braku s milijarderom! Bivša Viktorijina anđelica otkrila da čeka četvrto dijete, sretnu vijest obznanila je nizom fotografija trudničkog trbuha!

pjevačka diva Beyonce objavila je novu fotografiju sa snimanja spota za pjesmu 'On the Run' koju pjeva sa suprugom Jay Z-em...

Beyonce i Jay Z kreću na zajedničku turneju?!

... dok je pjevačica Jennifer Lopez pažnju privlačila seksi visokim čizmama na snimanju nove emisije 'American idol' u čijem je žiriju. JLo non stop radi, a uskoro možemo očekivati i njezin novi album.

Reality zvijezda Khloe Kardashian očarana je svojom malom nećakinjom North, pa je objavila njezinu fotografiju s leđa. Mali anđelčić u doslovnom smislu :)

Veselo je bilo kod glumice Sofie Vergare koja je slavila rođendan prijatelja Tia Nanda. Okupila se cijela obitelj i prijatelji, pa je Sofia bila odlično raspoložena.

Kod pop pjevačice Miley Cyrus odvija se prava drama jer je završila u bolnici i morala je otkazati nekoliko nastupa na turneji. Imala je alergijsku reakciju na lijekove, a zadržana je zbog iscrpljenosti.

Slavna Kolumbijka Shakira se putem Instagrama oprostila od velikog književnika i Nobelovca Gabriela Garcie Marqueza. 'Teško mi je oprostiti se s tobom, nakon svega što si nam ostavio iza sebe. Uvijek ćeš biti u mojem srcu, kao i u srcima onih koji su te voljeli i divili ti se', poručila je Shakira .

Slavni glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se našalio sa sinom koji je još uvijek bio pod utjecajem anestezije nakon operacije jetre.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene