Paris vs. Dubai

Svi su tamo: Strane zvijezde zauzele Pariz, a domaće ljepotice Dubai

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čime su nas slavni ovoga tjedna zabavljali? Skupili smo najzanimljivije trenutke u novom INSTA tjednu.

Društvene mreže najpraktičniji su alat kojim nas zvijezde obavještavaju o onome što radi i što je novo u njihovim životima. U novom INSTA tjednu donosimo vam pregled zvijezda o kojima se ovaj tjedan itekako pričalo.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Već točno zna Evo kako su naše zvijezde preživjele razvod, a kako će izgledati onaj Maje Šuput ako do njega dođe: "Moj muž ako će biti bivši..."

INSTA tjedan: Kim ima novu frizuru, Khloe pokazala mišiće, slavili su se rođendani... evo što ste propustili

Kim Kardashian poharala je pariški modni tjedan, a osim što su je optužili kako pokrala stil srpske folk zvijezde Jelene Karleuše, reality zvijezda ponosno je pohodila sve najprestižnije modne revije. Naravno, njezina kćerkica North bila je cijelo vrijeme uz nju – izgleda da slavna mama već sada radi na njezinoj karijeri. 

I mlada glumica i pjevačica Selena Gomez bila je u Parizu. Nije propustila s fanovima podijeliti fotografiju sa svojom 'pariškom obitelji' – slavnim dizajnerima. 

Imamo još modnih vijesti! Rihanna je postala zaštitno lice Diora te time ušla u povijest kao prvo crno lice slavnom brenda.

Eva Mendes tek je otvorila svoj profil na Instagramu, a već je skupila na tisuće pratitelja. Svoj debi obilježila je preslatkom fotkom iz djetinjstva. Možda uskoro objavi i fotografiju svoje kćerkice koju je nedavno dobila s glumcem Ryanom Goslingom. 

Pjevačica Nicole Scherzinger nedavno je prekinula sa slavim vožačem F1 Lewisom Hamiltonom, no navodno ga ipak želi natrag. Razvila je i pravu taktiku pa je na društvenim mrežima podijelila niz seksi selfija – nadamo se da ih je i Lewis vidio. 

I naše zvijezde bile su aktivne, a mnoge su se uputile i na odmor. Među njima je i Maja Šuput koja je opet otišla u Dubai. 'Volim biti solo. Mogu ići kamo želim i ostati do kada želim!!!', poručila je Maja.

I pjevačica Lana Jurčević uputila se u egzotični Dubai. 'Dubai je divan, al nema do našeg mora...', napisala je.

 

Dok je Nina Badrić održala koncert u Novom Sadu, te je sve oduševila svojim izgledom u haljini Matije Vuice.

Jelena Rozga uživala je u sunčanim danima u Splitu, te je podijelila fotografiju s djedom koji je proslavio 95. rođendan. 'Kaže meni dida 'čuvaj zdravlje, ne obaziri se na lažne priče i izmišljotine, toga ce Jele moja uvijek bit.', napisala je pjevačica. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene