Insta subota

Zaruke, ukradeni poljupci i sjećanja na one kojih više nema

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I ove subote donosimo vam najbolje od Instagram objava slavnih – evo što ste propustili!

Vijest koja je na samom početku tjedna uzdrmala svijet slavnih je ona kako je slavni glumac Paul Walker poginuo u prometnoj nesreći, pa nije ni čudno kako su mnogi njegovi kolege i prijatelji ostavljali poruke sjećanja na zvijezdu 'Brzih i žestokih'.

Pogledaj i ovo Nina Badrić Hit-video Nina Badrić snimala se za društvene mreže, pa se zatekla u urnebesnoj situaciji: "Nemoj da ideš mojom ulicom!"

I novinarka Fani Stipković sjetila se intervju kojeg je napravila s Paulom Walkerom, a zajedničku fotografiju objavila je i na Instagramu. 'jedan od mojih najdražih intervjua, imao je neodoljiv osmijeh i pozitivnu energiju', napisala je.

Još jedan odlazak obilježen je na Instagramu, a citati Nelsona Mandele našli su se na svakom postu. Od Oprah, Beyonce, Lenny Kravitz, Arnold Schwarzenegger, Tiger Woods, Hugh Jackman, Rihanna, Eva Longoria, Jennifer Lopez i mnogi drugi.

Slavni odaju počast Mandeli - 'Jedan od najvećih ljudi koji je ikad živio!!!'


No bilo je ovaj tjedan i pozitivnih vijesti na Instagramu. Tako je Jay Z proslavio rođendan, pa su ga se sjetile mnoge kolege među kojima je i mlada pjevačica Rita Ora koja je objavila svoju zajedničku fotografiju.

Beyonce je otkrila kako napreduje 22-dnevni izazov u veganstvu - ona i suprug uvode zdrave prehrambene navike prije Božića.

Upaljene su i lampice na najslavnijem božićnom drvcu na svijetu – onom u New Yorku. Mariah Carey pjevala je na svečanoj ceremoniji, a podijelila je i nekoliko blagdanskih fotografija među kojima je i ona s legendarnom Arethom Franklin.


U božićnom ugođaju već sad uživaju neke zvijezde, među kojima je svakako i anđelica Vicoria's Secret, Alessandra Ambrosio, koja je već ukrasila svoje božićno drvce.

Još jedna anđelica brenda Victoria's Secret se pohvalila svojom fotografijom. Candice Swanepoel iznenadila je instagram zajednicu fotografijom svog potpuno golog tijela.

Kim Kardashian prisjetila se svojeg, kako kaže 'najljepšeg dana u svojem životu'. Riječ je o trenutku kada ju je Kanye West zaprosio pred kamerama, pa je na svojem Instagramu objavila fotografije s tog sretnog trenutka.


Madonna je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj tulumari zajedno sa sinom Roccom Ritchiem. Ovaj dječak, kojeg slavna pjevačica ima s bivšim suprugom, engleskim redateljem Guyom Ritchiem, 13-godišnji je tinejdžer koji uživa u svakom trenutku provedenom sa svojom slavnom majkom.

Što se tiče domaćeg showbizza, isto tako je bilo mnogih zanimljivosti. Tako je legendarni trener Ćiro Blažević ukrao poljubac Nine Badrić...

dok je Maja Šuput i prvi put uživo izvela pjesmu iz mjuzikla 'Footloose' u kojem će debitirati kao glumica 18. prosinca u Ciboni.

Ususret Božiću u Hrvatskoj se održava mnoštvo partija na kojima se slavi ovo posebno doba godine. Tako su jedan od njih organizirale i poznate modne urednice Iva Balaban i Mirela Forić. Bila je to ujedno i prilika kojom su proslavile godišnjicu biznisa kojeg su pokrenule prije godinu dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene