Sve na jednom mjestu

FOTO Iznenađenja i provokativna izdanja začinila tjedan iza nas

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I ovoga tjedna zvijezde su se hvalile na svojim Instagram profilima.

I ovoga tjedne poznate osobe nisu mogle bez svojih Instagram profila pa su nas ponovno počastili svojim svakojakim izdanjima.

Pogledaj i ovo Nina Donelli - 2 ''neka balada možda...'' Mlada slovenska zvijezda otkrila nam je s kojom bi hrvatskom pjevačicom voljela snimiti duet: ''Ona mi je stvarno veliki uzor!''

Aduti u prvom planu: Poznate guze i grudi koje su obilježile tjedan!

Provokativne odjevne kombinacije, iznenađenja i prisjećanje djetinjstva samo su neke od tema koje su obilježile ovaj Insta tjedan.

Pa, krenimo redom!

Pjevačica Rihanna za tulum u Parizu odlučila se na hrabru odjevnu kombinaciju. Kožnatu minicu kombinirala je s crnom mrežastom majicom kroz koju su se vidjele grudi i bradavice.

Rita Ora također je bila provokativna. Nakon što se na Milan Fashion Weeku pojavila u grudnjaku, sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj izgleda kao da je zaboravila gaćice.

Supruga velikog Playboya Hugha Hefnera, Crystal Hefner, objavila je fotografiju iz djetinjstva na svom Instagram profilu. Nevinog izgleda i plave kose, Crystal je već tada znala kako treba pozirati pred objektivom fotoaparata.

Nakon što su naučili snimati video uratke na Instagramu, Chrissy Teigen i njezin suprug John Legend vratili su se običnim fotografijama. Chrissy je objavila fotografiju na kojoj je ruka njezinog supruga zalutala pod kratku ružičastu haljinicu, a njegova draga nije se pretjerano bunila...

Poznata pjevačica Nina Badrić nakon punih pet godina održala je koncert u Tuzli, a poseban gost bio je 'trener svih trenera' Miroslav Ćiro Blažević. Slavni trener u jednom se trenutku pridružio pjevačici na pozornici, a poput pravog kavalira, nakon koncerta iznenadio ju je buketom cvijeća.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene