Insta subota

Obilje na stolu, prvi poljupci i neke seksi fotke o kojima će se tek pričati!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Instagram je i ovaj tjedan bio pun događanja, no ipak je prošao u blagdanskom okruženju jer su Amerikanci slavili Dan zahvalnosti. I domaće zvijezde su otkrile zanimljivosti...

Mariah Carey pokazala je i kako u potpuno glamuroznom izdanju može uživati u blagdanskim slasticama.

Pogledaj i ovo Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Zahvalan na svemu Holivudski snagator prisjetio se teških vremena, dok danas pozira na konju ispred luksuzne vile: "Nismo si mogli priuštiti ni puricu"

>> 'INSTA tjedan' svake subote - pratite na Dnevnik.hr-u

I Oprah je dan provela u kuhinji, baš kao i Heidi Klum, dok je Sofia Vergara uživala u krugu obitelji uz najfinije slastice.


 

Rastuća obitelj Kardashian na Instagramu je objavila i cijeli blagdanski meni, dok je Kim istaknula kako je ove godine posebno zahvalna na kćeri North.


Victoria Beckham otkrila je božićnu naslovnicu za francuski Vogue – u zagrljaju svojeg najdražeg muškarca, supruga Davida.

Američke običaje iskusila je i naša manekenka Maja Cvjetković koja je trenutno u Americi, pa je na licu mjesta iskusila čari blagdana zahvalnosti.

Osim o blagdanima, poznati su nas putem Instagrama obavijestili i o mnogim drugim novostima iz svojeg života. Tako je Nina Badrić već dočekala Novu godinu u Beogradu, a pokazala je i haljinu Matije Vujice koja joj sjajno pristaje – baš kao i nova kratka frizura.
 

Lana Jurčević snimila je novi spot za pjesmu 'Noć bez granica' s grupom Connect, a kako se pripremala sve je pokazala na svojem Instagramu.

Zato je Fani Stipković objavila svoje seksi fotke sa snimanja za španjolski GQ. Bivša manekenka i novinarka trenutno je u Madridu.

Pjevačica Maja Šuput prvi put će se okušati u glumačkim vodama i to za hrvatsku verziju mjuzikla Footloose čija je premijera 18.12. u Ciboni.

Naš poznati stilist se nakon domaćih modnih revija vratio u London gdje je već sve spremno za božićne blagdane.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene