Političarka otkrila

Ines Strenja Linić udomila djevojčicu: "Presretni smo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Suprug ima svog sina, ja imam svog sina i jednog zajedničkog i sa sva ta tri dečka, bilo je vrijeme za jednu djevojčicu", kazala je Ines Strenja Linić.

Predsjednica saborskog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku, Ines Strenja Linić, gostovala je u ovotjednom izdanju emisije "Zdravlje na kvadrat". Otkrila je Strenja Linić kako Odbor može pomoći boljem funkcioniranju zdravstvenog sustava te što je za nju samu vizija zdravog života.

Pogledaj i ovo Martin Kosovec u emisiji Zdravlje na kvadrat - 7 Progovorio o karijeri, zdravlju... Mlada domaća senzacija o privatnom životu koji ne voli isticati: ''I ja sam samo čovjek, znam se raznježiti...''

"Saborski Odbor za zdravstvo može biti vrlo bitan zato što ipak može pokretati inicijative koje ponekad izostaju od strane ministarstva, ili određenih struktura koje trebaju pokrenuti nekakve promjene u zdravstvu", tvrdi Strenja Linić i dodaje kako bi suradnja s Ministarstvom zdravstva mogla biti i bolja. "Očekujem na neki način bolju komunikaciju. (...) Za sad, na neki način, inicijativa je uglavnom s moje strane. Bila je puno bolja s prošlim ministrom".

Smeta je odlazak liječnika i medicinskih sestra iz države. Moramo učiniti sve, dodaje, kako bi smo zadržali liječnike u Hrvatskoj. Nezadovoljna je i novim/starim pravilnikom o specijalizacijama. ""Mi se još svađamo oko svega toga. Sustav specijalizacija treba kompletnu reformu. Mora biti drugačije strukturiran i centaliziran", kazala je predsjednica Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku. Sam zdravstveni sustav i njegove djelatnike ocijenila bi, kaže, ocijenom 5 +.

Raznoliko je njeno mišljenje o nekim kolegama u Saboru. "Psihološki profil? Puno osebujnih ličnosti. U šifrarniku dijagnoza postoji šifra – osebujna ličnost, pa kako god tko to shvatio", kratko je komentirala. Osim poslovnog, otkrila je Strenja Linić ponešto i o svom privatnom životu. "Posljednjih godina sam nešto oboljela i moje zdravstvene tegobe su me onemogućile da radim ono što sam prije voljela, i skijam i planinarim", priča. Dodala je da obožava dalmatinsku, primorsku, domaću hranu, a velika ljubav joj je more. Dok Jadran promatra sa svog balkona u Rijeci, srce joj je veliko. More je ljubav, ali ljubav su i djeca!

"Suprug ima svog sina, ja imam svog sina i jednog zajedničkog i sa sva ta tri dečka, bilo je vrijeme za jednu djevojčicu. Mi smo zato prije sedam godina udomili jednu djevojčicu i veliki smo pobornici udomiteljstva. Mi smo presretni. Mi danas imamo prekrasnu djevojčicu koja skija, pliva, ide na engleski, njemački, i tako", zaključila je Strenja Linić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene