Više od 90 tisuća pogleda

Indirin dekolte izazvao pomutnju - uklonjena s Youtubea!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Video spot za pjesmu „Ljubavnici“ Sinova Ravnice i grupe Colonia, čija je premijera bila prije tri dana, uklonjen je s YouTube kanala zbog navodno raskošnog dekoltea Colonijine pjevačice, Indire Vladić.

S Youtube kanala, na kojem je spomenuti video spot u samo dva dana prikupio više od 90 tisuća pogleda, tvrde da je zapis uklonjen jer je sadržaj kršio 'Uvjete pružanja usluge'.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Ljubavnici' U čijem je to zagrljaju Indira?

Koje je to točno 'uvjete pružanja usluge' ovaj zapis kršio, Colonijin tim još uvijek ne zna, jer odgovor na taj upit nije dobio no sigurni su kako se ne radi o autorskim pravima.

Je li razlog učinjenog eksplicitan sadržaj samog videa obzirom da je upravo to najčešći razlog zbog kojeg YouTube vrši intervencije? Da bi YouTube krenuo u intervenciju mora postojati prijava treće strane, pa ostaje pitanje kome smetaju Sinovi Ravnice i Colonia.

>> Indira je prava fatalna žena u crvenom - 'Ljubavnici' su vani!

Nakon što svoj novi video na YouTube kanalu ni sama nije mogla pronaći, Indira se osvrnula na cijeli događaj.

'Ostala sam doslovno 'PAF'! U današnje vrijeme, kad se more svjetskih izvođačica poput Rihanne, Miley Cirus, Madonne i mnogih drugih eksponiraju daleko više i intimnije od mene u ovom videu, malo je neobično ovakvo što doživjeti… S jedne strane, i nažalost, to dokazuje da smo još uvijek daleko od zapada, ali i da nas kao izvođače ljudi očito temeljito prate (haha)!', komentirala je Indira.

Dok čekaju provjeru i eventualnu deaktivaciju skinutog linka, zbog mnogobrojnih upita, Colonia je na YouTube postavila novi link video spota 'Ljubavnici'. Ukoliko ga još niste pogledali, možete to učiniti u priloženom videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene