20 godina na sceni

PROGOVORILA O PROŠLOSTI "Početci su bili teški. Nije bilo novca"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica jedne od najdugovječnijih grupa u Hrvatskoj prisjeća se prošlosti.

Kada je svojom energijom razbudila plesnu ekipu, proba za slavljenički koncert grupe Colonija mogla je i službeno početi. Naravno, noge se nisu štedjele, a tempo je diktirao, a tko drugi, nego Indira.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 4 Prije petnaestak godina Isplivale su stare fotografije Indire Levak dok je još bila članica Colonije, odmah je primjetna jedna velika promjena!

"Radi od jutra do mraka. Čak i preko noći. Nevjerojatna je. Još se dvoumimo da li da je uzmemo u naš ansambl. Ali vjerojatno hoćemo", govori Davor Ćurković, voditelj skupine TransForm koja će se Indirom nastupiti na koncertu. Trud se svakako isplati. Uostalom, samo jednom se slavi 20 godina na glazbenoj sceni.  "To je bio san. Ja taj san još uvijek živim. Zahvaljujući publici. Počeci su bili teški. Ništa mi nije palo s neba. Puno rada, požrtvovnosti i vjera u samu sebe da mogu trajati i ostaviti trag", govori pjevačica.



Trag bi trebao ostaviti i subotnji koncert. Bit će tu, naravno, i tamburice, a Indira će na koncertu i testirati koliko dugo može biti mirna na jednom mjestu. "Nakon 20 godina dobit ću stolicu na koju ću sjesti i ogoliti pjesme, sasvim drugi aranžamn, malo jazzi", otkriva Indira.

A krivac za ovaj koncert, kaže Indira, je njezin suprug. Ohrabrio ju je za ovaj potez, riječima kako Colonia i njezina publika jednostavno zaslužuju spektakl u maniri svjetskih partija.
"Muž je najveća potpora, moj oslonac, utočište i da mi nema njega, ne bih to sve uspjela. Divno je imati osobu koja te drži kao kap vode na dlanu, kad si na putovanju i netko te zagrne kaputom, kad ti netko da vode, izmasira ti noge, posloži ti apsolutno sve", govori gospođa Levak.



Uz supruga i glazba joj omogućava da bude sve što poželi. Danas s osmijehom gleda na doba pvc haljina, visokih platformi i pletenica koje je nosila te se rado sjeća prvog videospota, za pjesmu ''Sve oko mene je grijeh''.

"Imala sam onu zelenu kričavu košulju za koju me zafrkavaju da moram imat na koncertu. Tu sam košulju maltene posudila u jednom butiku. Nije se imalo novaca. Ma nije se imalo ničega. Imao si samo volju i želju da nešto napraviš u životu", kaže Indira.

No volja nije minula jer ova ekipa punom parom nastavlja dalje.  "Mi smo jači nego ikad. Ja sam u zanosu, najvećoj snazi. Tko će me zaustaviti. Pitaj boga", zaključuje pjevačica. 

Što nam je još otkrila Indira pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene