Na pragu 40-te

'Prekretnica mog života bio je razvod'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Energična Indira Vladić uskoro će proslaviti svoj okrugli 40. rođendan. Kaže i kako je upravo ovo najbolje razdoblje njezinog života...

Grupa Colonija i dalje oduševljava svoje obožavatelje, a kako i ne bi kada je glavna pjevačica Indira Vladić priznala kako su upravo 40-te njezine najbolje godine.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić nije mogla sakriti Pjevačica Colonije na pozornici otkrila sretne vijesti: "Pozdravljamo vas Boris i ja, i moja mala bebica!"

'Za mene kao glazbenicu četrdesete su veliki uspjeh jer me svijet showbiznisa nije samljeo i progutao, već njime suvereno vladam', poručuje Indira u intervjuu za Story.

>> Indira u bijelom bikiniju: Tijelo dotjerano do savršenstva!

Iako će uskoro navršiti 40. godina Indira izgleda sjajno! I sama kaže da se osjeća kao da ima 20 godina, a svaki dan nađe neku sitnicu u kou se zaljubi. Njezina prva ljubav ipak je glazba koju je odabrala kao poziv.

'Prekretnica u mom životu bio je razvod od bivšeg supruga Narcisa. Život kao da kreće ispočetka nakon što ste ga s nekim dijelili 11 godina. Tada imate osjećaj da učite hodati ispočetka', priča pjevačica koja ne gubi vjeru u ljubav. 'Ja volim da me se osvaja, i to ne samo na početku veze kada se to nekako i podrazumijeva', kaže Indira koja je danas jača i samouvjerenija nego ikada prije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene