Biografija sve otkriva

Ima zlato u nosu, spavao je s 5.000 žena i probao najjače droge!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uskoro bi se u javnosti trebala pojaviti biografija Jacka Nicholsona spisatelja Marca Elliota jednostavno nazvana 'Nicholson'.

Prema riječima autora Marca Eliotta u knjizi 'Nicholson', poročni 76-godišnji glumac Jack Nicholson cijeli život živi 'punim plućima'. Prema nekim tvrdnjama, Jack je spavao s oko 5.000 žena, a probao je i LSD, kokain te marihuanu. S eksperimentiranjem s droga počeo je još '60-ih godina kad je probao LSD, a njegov trip bio je toliko jak da je mislio da je vidio Boga. Upravo to ga je inspirirao da napiše i scenarije za filmove 'The Trip' te 'Head'.

>> Jack Nicholson odlazi u mirovinu

Pogledaj i ovo showbuzz Ovisan o kokainu Nitko nije znao: Teen zvijezda u strogoj tajnosti bio na rehabilitaciji!

'Volim se napušiti, pušim marihuanu recimo četiri dana u tjednu. Prošle sam godine uzeo meskalin dok sam bio s prijateljima na raftingu i bilo mi je super. Nisam halucinirao, samo sam uživao u suncu', otkrio je glumac tijekom jednog intervjua 1980. godine.

Nikad nije skrivao ni svoju ljubav prema marihuani koju je pušio prije sastanka s ulagačima filma 'Easy Rider' te mu zbog toga nije bilo nimalo nelagodno.

Nicholson voli i kokain, a dokaz tome je što je njegov sptum u nosu bio toliko oštećen od šmrkanja da si je ugradio novi i to od zlata.

Njegova bivša djevojka Susan Anspach jednom prilikom je izjavila da je JJack 1970. godine uzeo kokain kako bi bio u stanju snimiti scene plakanja u filmu 'Five Easy Pieces'.

No, svoje 'strasti' Nicholson je malo smirio nakon što mu je nekoliko bliskih prijatelja umrlo od posljedica predoziranja. Kasnije je i sam progovorio na temu smrti.

'Jedna od najtežih stvari kod starenja je gubitak prijatelja. Prvo počne vrlo tiho, onda se to počne događati svakog mjeseca, a ti si ne možeš pomoći, a da ne misliš 'Kad će to zvono meni zazvoniti?', zbog toga osjećaš konstantan gubitak. Kod ove točke života osjetiš vrh oštrice smrtnog bodeža. Zastrašujuće je, tko se još ćeli suočiti s Bogom i svijetlom na kraju tunela? Ja definitivno ne, ne još', rekao Jack u intervjuu za Daily Mail 2011. godine.

Nedavno je otkriveno kako Nicholson nakon 50 godina karijere odlazi u mirovinu.

Nicholson je 12 puta bio nominiran za Oscara i osvojio ga 3 puta, a 2001. je primio Počasnu nagradu Kennedy Centra. Posljednji film koji je snimio je 'How Do You Know' iz 2010. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene