Javno raspitivanje

PROVOKACIJA Igor Kojić želi napraviti srpsku putovnicu Aleksandru! Bez dozvole Milana Popovića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinin suprug Igor Kojić raspitivao se na Instagramu o rađenju putovnice za dijete u Srbiji, te može li se napraviti bez potpisa jednog od roditelja.

Mlađahni suprug Severine, Igor Kojić na društvenim mrežama se raspitivao o proceduri koja je potrebna da se maloljetnom djetetu napravi putovnica u Srbiji. Iako Kojić nije otkrio o kome se radi, sumnja se naravno na malog Aleksandra, sina Severine i srpskog poduzetnika Milana Popovića, jer je u komentarima svoje objave pitao 'može li bez potpisa jednog od roditelja'. Ovo je već drugi put da se Igor našao u vrućim vodama zbog svojih objava na Instagramu koje uključuju Aleksandra.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Popović, koji još uvijek vodi sudsku bitku sa Severinom, tužio je i Kojića zbog čestih objava fotografija na kojima je dječak, jer želi da njegov sin ima normalno djetinjstvo, te želi zaštiti njegovu privatnost. Radi li se samo o objavi iz prkosa, jer je Popović sve glasniji u medijima ili Kojić stvarno nije mogao naći drugi način za raspitivanje, ostaje nam samo nagađati.

 

Koji je regularan način dobijanja pasoša za maloletno dete u Srbiji?

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene