SVE ZBOG ALEKSANDRA

Hoće li Milan ostvariti prijetnju?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Kojić svojom novom fotografijom i porukom izazvao brojne reakcije pratitelja na Instagramu.

Ono što svi znamo je da Igor Kojić svim srcem ljubi lijepu Severinu. Njihove zajedničke fotografije i ljubavni statusi svako malo osvanu na društvenim mrežama, ali ovaj put stvar je malo drugačija. Igor Kojić pokazao je veliku ljubav, ali ne prema Severini već prema njezinom sinu, malenom Aleksandru.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

'Zagrljaj vrijedi tek kada držis u njemu sve ono što ti je u srcu, a ne možes riječima opisati. Moj najbolji prijatelj i ja, nakon godinu dana, ista meta isto rastojanje-samo što smo do sada naučili da plivamo u bazenu, a i u moru", napisao je Igor.

 

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on

Podsjetimo, Milan Popović skoro se tri godine na sudu bori sa Severinom Kojić oko zajedničkog skrbništva nad sinom Aleksandrom. Igor je već imao problema s Milanom Popovićem upravo zbog objavljenih fotografija malog Aleksandra. Tako je nedavno Popović izjavio kako će učiniti sve da zaštiti svog sina. 'Da, ja ću iskoristiti svoje zakonske načine da zaštitim privatnost djeteta. Želim da moje djete odrasta sretno kao i sva druga djeca i prije svega da bude anonimno tako da, ako treba, podnijet ću još 100 tužbi, ako je cilj tih tužbi da se zaštiti privatnost moga sina'.

Čini se kako Igora uopće nije briga jer i dalje objavljuje fotografije malenog Aleksandra.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene