Tko će je zaustaviti

Napokon iskreno o plastičnim operacijama: 'Ne želim ništa demantirati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iggy tvrdi kako ne skriva svoje estetske zahvate, ali ne želi pretjerano govoriti o njima kako ne bi utjecala na mlade obožavatelje.

Iggy Azalea nedavno je priznala kako je povećala grudi, ali nije željela govoriti o tome navodno zbog toga jer nije željela da njene mlade obožavateljice pomisle kako je potrebno na sebi sve mijenjati.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea - 6 Primjećujete li razliku? Uporno tvrdi da nije operirala svoj najjači adut, ali slike s početka karijere otkrivaju pravu istinu

Sada je priznala da grudi nisu jedina stvar koju je popravila. Posljednji put kada je posjetila estetskog kirurga otišla je malo popraviti nos jer nije bila zadovoljna njegovim izgledom.

Promjena je očita – njezino lice ne izgleda isto!

'Ne želim ništa demantirati, glupo je. Mislim da se nitko ne treba sramiti promjena koje na sebi napravi zato sam javno govorila o tome kada samo povećala grudi', rekla je Iggy. 

Izgleda kako je ipak imala potrebu opravdati, kako se čini, sve veću ljubav prema estetskoj kirurgiji, pa je rekla: 'Plastična kirurgija je emotivno putovanje. Nije lako živjeti s manama i prihvatiti sebe, ali nije lako ni promijeniti se. Ono što mi se na mom tijelu nije sviđalo, promijenila sam. Ima još stvari koje mi se ne sviđaju, ali naučila sam živjeti s njima'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene