Idris Elba

On je novi miljenik Hollywooda - evo i zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Los Angelesu je održana premijera filma 'Mandela: Dug put do slobode'.

Prvog demokratski izabranog predsjednika Južnoafričke Republike utjelovio je britanski glumac Idris Elba, koji je za ovu ulogu po mnogima izgledan kandidat za Oscara.

Pogledaj i ovo Idris Elba (Foto: Profimedia) Svi jedva čekaju Nakon što je sve rastužio krajem prošle godine, miljenik žena ipak potvrdio ono o čemu se šuškalo neko vrijeme

Idris Elba proslavio se glumom u TV serijama, ali i brojnim filmovima. Glumio je u filmovima 'Pacific Rim', ' Thor: The Dark World', 'Mandela: Long Walk to Freedom', 'RocknRolla', te brojnim drugima, no film 'Mandela: Dug put do slobode' u kojem je utjelovio Mendelu već sada mu je promijenio život. 

Idris će uskoro postati i otac po drugi put! Dijete očekuje s vizažisticom Naiyanom Garth s kojom je u vezi nekoliko mjeseci, prenosi Sunday Mirror. Par zasad nije službeno potvrdio vijest o trudnoći. Inače, Elba ima 11-godišnju kćer Isan iz braka s bivšom suprugom Dormowom Sherman.

>> 'Testom očinstva sam saznao da to nije moj sin, to je tako tragično!'

Film se temelji na autobiografiji iz 1994. godine, a prati Mandelin život od djetinjstva do inauguracije. Uz to, pokazuje i ljubavnu priču između njega i njegove druge supruge. Na premijeru je uz glavne glumce došla i Mandelina kći Zindzi Mandela.

'Za mene je on otac, vođa, ali i prijatelj jer sam  aktivna u južnoafričkoj politici. Ali najvažnije je da mi je otac. I to jako strog i konzervativan. Mislim da je blaži prema narodu nego prema svojoj obitelji',
rekla kći Nelsona Mandele.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene