NIJE JOJ LAKO

''Svađamo se čija je bila glupa ideja da imamo dvoje djece''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Ida Prester na društvenim mrežama objavila je status u kojem je opsala kako izgleda njezina uobičajena večer.

Ida Prester daje sve od sebe kako bi uspjela žonglirati s dvoje djece. Žestoki je to ritam, pogotovo ako nemate vojsku pomagača sa strane. No, čak i ako imate svu potporu, na kraju dana možda uspijete pronaći vremena za sebe negdje oko ponoći, ali onda postanete ''paralizirani'' za bilo kakve aktivnosti. Da je tome tako, zna i pjevačica Ida Prester koja je rodila drugog sina Rija koncem prošle godine. Sreći i veselju nije bilo kraja, ali uz sreću Ida i suprug Ivan Peševski svoj brak dodatno su začinili sitnim prepirkama. Kako izgleda njihova uobičajena večer opisala je Ida na svom Facebook profilu. 

Pogledaj i ovo Ida Prester, priče za laku noć - 1 podrška kulturnjaka pjevačici U Zagrebu održana umjetnička akcija podrške Severini, umjetnici su čitali dječje priče za laku noć, pridružila im se i Ida Prester

''Svaku večer oko 23 napokon nahranimo, okupamo i primirimo svu djecu, odrežemo noktiće, podojimo, uspavamo, operemo sudje i veš, spremimo igračke i pripremimo sve za sutra. Svaku večer oko 23 napokon kreće samo naše doba dana, romantični momenti kad se možemo posvetiti jedan drugome. Tada moj najmiliji i ja iscrpljeni legnemo na kauč, zaklopimo oči i tih zadnjih 20 minuta svijesti svađamo se čija je bila glupa ideja da imamo dvoje djece...'',napisala je sasvim otvoreno Ida Prester.

Podršku i razumijevanje mami Idi pružili su brojni fanovi. ''Jednog dana ćeš to i zaboraviti i imati nešto jako, jako veliko... neprocenljivo'', '' Ideja nije glupa'', '' A uskoro ćete se diviti toj ideji i čuditi se žasto ih nemate još. Doduše, svaki dan u 21h kad sami odu na spavanje nakon što su sami napisali školsku zadaću, zapitaš se kako si preživio'', '' Nakon svega pročitanog zaključujem jedno. Zavidim Vam što imate djecu i što ste sretni iako ste umorni, neispavani, možda živčani, ali znate da jedan smiješak ili jedna spačka koju će Vam dijete priuštiti učiniti će Vaš život sretnim'', komentirali su fanovi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene