Zavirite unutra

Možete li si priuštiti ovaj luksuz? Vila je na prodaju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ice-T i Coco Austin dobili su bebu i odlučili da je vrijeme za .. veći stan?

Ice-T i Coco Austin prije nekoliko su mjeseci postali ponosni roditelji malene Chanel koja je ubrzo postala prava mala zvijezda. I kako to obično bude par je zaključio da im treba više prostora te su odlučili prodati svoju raskošnu vilu.

Pogledaj i ovo Obitelj Sopranos (Foto: AFP) Slavna je! Kuća mafijaškog bossa Tonyja Soprana prodaje se za gotovo 2 milijuna više nego što je procijenjena

Kuća u New Jersey ima dvije spavaće sobe, dvije kupaone, ima preko 200 m², a na tržištu se našla s cijenom od sitnih šest milijuna kuna.

Ukoliko vas je zaintrigirala ponuda, Coco ima i video koji bi vas dodatno mogao zagrijati za kupnju kuće u dalekim krajevima.

Kuća ima podove od drva trešnje, pod u kuhinji je od onix keramike, staklene ograde, balkone i privatnu terasu, puno svijetla … No to nije sve! Imate pogled na cijeli New York. Da, dobro ste čuli!

'A najvažnije je da ste blizu grada, jeftinije je od stana na Manhattanu, a opet je tako blizu', rekla je Coco i riješila vas bilo kakve dileme.

Nažalost, cipele nosi sa sobom.

 

 

Its finally up!!! My baby blog at TheCocoBlog.com ..Its taken along time to put up cuz I practically wrote a mini book about my life, pre-Ice, pre-Chanel. Before I start posting all about #babyChanel (which is this week) I introduce you to who I really am and where I come from. In this blog experience this beautiful journey with me through pictures and heartful insight of my pregnancy.. This was just taken today in my shoe sanctuary were I feel the most peaceful.. 34 weeks pregnant!!

A photo posted by Coco (@coco) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene