Čak dvije!

I jedna od najljepših Hrvatica ima tetovaže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkrila je tetovaže na ovogodišnjem Umaginationu i to čak njih DVIJE!

'Imam dvije tetovaže i nikada nisam požalila što sam ih napravila. Više sam ljubitelj decentnijih i jednostavnijih tetovaža i kao takve, smatram da su lijep ukras tijelu. Kao i u svemu drugom, treba imati mjeru i ne pretjerivati, i svakako preporučam svima koji se planiraju tetovirati da dobro promisle što će staviti jer ih nije tako lako skinuti', izjavila je Vedrana.

Pogledaj i ovo Vedrana Linardić Sjećate se nje? Ljepoticu kojoj nije odolio ni Vedran Ćorluka odavno nismo vidjeli, a i danas bi mogla ponijeti titulu najseksepilnije Hrvatice!

>> Nekad najseksi Hrvatica, danas učiteljica u školi!

Posjetitelji su imali priliku uživati u vrhunskoj glazbi Laidback Lukea, Martina Solveiga, Dimitri Vegasa i Like Mikea te u glazbeno – scenskom njemačkom programu Envy My Music. Tri je dana Umag bio glazbenim centrom regije, a posjetitelji su plijenili pažnju raznim i odjevnim kombinacijama.

Umagination se smatra jednim od vodećih godišnjih glazbenih događaja jugoistočne Europe. Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 35,000 posjetitelja bili su dijelom ovog jedinstvenog festivala.

Najbolji svjetski DJ-i i izvođači proteklih su godina dali poseban pečat gradu Umagu te cijeloj Istarskoj regiji. DJ Tiesto, Fatboy Slim, kralj rocka Rev Run iz Run DMC-a, Eric Morillo, Axwell samo su neka sjajna imena koja su obilježila Umagination.

Ovogodišnji Umagination bio je ujedno i Road To Ultra party, najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festivalu koji se od 12. do 14. srpnja održava u Splitu i na Hvaru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene