Seve na sve strane

I u crnom je neodoljiva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je sretnija nego ikada prije, a osmijeh joj ne silazi s lica.

Kada je Severina u pitanju, njezini obožavatelji prate svaki njezin novi korak. Svi komentiraju i njezin savršeni izgled, te lice koje je i dalje bez bora unatoč tome što je zakoračila u 40-te godine.

Pogledaj i ovo Severina u posebnoj ulici Severinine fotografije na Instagramu često otkrivaju pokoji detalj njezina stana u Splitu, kojim se voli pohvaliti s vremena na vrijeme

Sreća u ljubavi i majčinstvo su bez sumnje pozitivno djelovali na nju, osim toga poznata pjevačica redovito vježba, pazi što jede i njeguje lice i tijelo. Zato nije nikakvo iznenađenje da je upravo Severina zaštitno lice australskog brendy Instraceuticals (koji je sinonim za hiperbarične infuzije kisika). Severina je tom prigodom zabljesnula i u jednostavnoj crnoj haljini, a s lica nije skidala smiješak.

>> Severina: 'Više ne tražim svog čovika'

Madonna je godinama bila njihovo zaštitno lice, a poznati brend sada je napokon i u Hrvatskoj što će oduševiti mnoge domaće zvijezde.

Intraceuticals facial infuzija je neinvazivna metoda, veoma ugodna i relaksirajuća uz trenutan i dugoročan efekt, pa je to definitivno razlog što je omiljena među poznatim licima koji se prije snimanja filma na setu ili odlaska na crvene tepihe podvrgavaju ovom tretmanu kako bi im koža lica izgledala blistavo i zategnuto. Jedan od mnogobrojnih setova prilikom snimanja filma gdje su glumci koristili Intraceuticals bio je i filmski hit Sex and the City.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene