Riskanto, ali uzbudljivo

I slavni to čine: Dečka je upoznala putem interneta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna kći još slavnijih roditelja - Ireland Baldwin, priznala je u najnovijem intervjuu kako je svog trenutnog dečka upoznala putem Twittera.

Iako su joj roditelji Alec Baldwin i Kim Basinger, 17-godišnju Ireland Basinger to ne ograničava u društvenim aktivnostima.

Ona nije samo još jedno dijete slavnih koje se druži isključivo s ljudima unutar kruga poznatih već voli eksperimentirati s nepoznatim. Tako je za magazin Vanity Fair priznala kako je svog dečka Slatera upoznala putem Twittera.

Pogledaj i ovo Hannah Gutierrez-Reed - 2 Dala mu pištolj s pravim mecima Rekviziterka filma "Rust" ide u zatvor zbog smrti snimateljice koju je ubio Alec Bladwin

>> Kći jedne od najljepših žena na svijetu - 'Ja nisam moji roditelji'

'Upoznala sam ga tijekom koketiranja na Twitteru. Upravo je ova društvena mreža poput modernog dnevnika koji bilježi vaša razmišljanja. Morate biti oprezni s tim što na njemu objavljujete no ponekad je zabano i ne biti toliko oprezan', tvrdi mlađahna Ireland koja se trenutno bavi poslom modela, a u budućnosti bi voljela biti pisac scenarija te glumica s vremena na vrijeme.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene